ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΔΙΑΦΟΡΑ

Χρειάζονται ακόμα βήματα

Δεν είναι ομάδα μιας χρήσης η ΑΕΚ…

Published

on

Μετά λοιπόν από την απουσία μας την προηγούμενη εβδομάδα είμαστε και πάλι εδώ για να δούμε μαζί τα πράγματα της αγαπημένης μας ΑΕΚΑΡΑΣ και πως κυλάνε αυτά τόσο στο βασικό στάδιο προετοιμασίας , όσο και για τα πρώτα δείγματα γραφής που μας έχει δώσει η ομάδα. Βέβαια ακόμα είναι σχετικά νωρίς για ασφαλέστερα συμπεράσματα καθώς και χρόνος σίγουρα υπάρχει μέχρι και τον πρώτο επίσημο αγώνα της ομάδας αλλά και την κούραση που είναι πλέον αναμενόμενο να βγει στους παίκτες της ΑΕΚ αυτήν την περίοδο.

paiktes-treximo

Όπως λοιπόν βλέπουμε σχεδόν καθημερινά ο κ. Δέλλας είχε φροντίσει να έχει σχεδόν ολοκληρωμένο το ρόστερ της επόμενης σεζόν στα χέρια του για να μπορεί να βγάλει ασφαλή και χρήσιμα συμπεράσματα τον καιρό αυτόν και αρκετό διάστημα πρίν το πρώτο επίσημο αγώνα της ομάδας. Διακρίνουμε τον καιρό αυτό που παρακολουθούμε το τι συμβαίνει καθημερινά στα χάνια πηλίου το προπονητικό τίμ να εστιάζει και στο θέμα της φυσικής κατάστασης των παικτών , αλλά και σε μεγάλο μέρος στην τακτική που θα ακολουθηθεί με βάση την κατηγορία στην οποία για πρώτη φορά θα ζήσει ο κόσμος της ΑΕΚ την φετινή περίοδο. Σαφώς λοιπόν στο πρώτο μέρος με την φυσική κατάσταση είναι λογικό οι ποδοσφαιριστές μετά από τόσες μέρες προετοιμασίας να τους βγαίνει κάποια κούραση μετά από αυτό το τρέξιμο οπότε και τα συμπεράσματα από τα πρώτα φιλικά δεν μπορούν να είναι απόλυτα ασφαλή , από την άλλη πλευρά διακρίνεται και από τον προπονητή της ομάδας σε δύο κομμάτια άμυνα και επίθεση κάποιες δυσκολίες που θα πρέπει να βελτιωθούν ώστε μαζί με το ισχυρό κέντρο που θα έχει η ΑΕΚ την περίοδο αυτή να δέσουν ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι που έχουν για την σεζόν που έρχεται.

 

Από την άλλη ομάδες τύπου όπως χθές με την καλαμαριά (δηλαδή από μεγαλύτερη κατηγορία…) δεν θα συναντήσει η ομάδα μας φέτος στο πρωτάθλημά της , αλλά συμπαγής άμυνες που θα πρέπει να τις ανοίξουν σχετικά έυκολα θα ΠΡΕΠΕΙ γιατί μην ξεχνάμε ότι εκτός από λίγες περιπτώσεις ομάδων στην κατηγορία αυτή.. λίγες θα είναι οι επιπέδου επαγγελματικές ομάδες που θα ξεχωρίσουν σαν την μύγα μες’ το γάλα οπότε και η άμυνα θα πρέπει να εμπνέει μεγαλύτερη σιγουριά και να μην δέχεται γκόλ στην μία και καλή ευκαιρία της κάθε αντιπάλου και από την άλλη θα χρειαστεί και το εύκολο σχετικά γκόλ ώστε να μην αναγκάζεται η ομάδα να κυνηγά το σκόρ.

 

Αυτό που πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας είναι ότι η ομάδα που χτίζεται τώρα στην προετοιμασία δεν θα είναι μίας χρήσης , αλλά θα είναι παρακαταθήκη για το μέλλον και για τις επόμενες κατηγορίες , ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ βοηθάμε και θα βοηθήσουμε με το να είμαστε δίπλα στην ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ σε όλη της την προσπάθεια αυτή πράγμα που σίγουρα θέλει και ο κόσμος να δεί από τους ίδιους τους πρωταγωνιστές όπως επί παραδείγματι τον Νικόλα τον Γεωργέα και το πώς αγωνίζεται ακόμα και τώρα στην καινούρια αυτή πορεία που χαράζει η ΑΕΚ.

 

Υ.Γ. : Μετά και την τελευταία αναφορά που είχα κάνει για την αντρική ομάδα βόλλεϋ της ΑΕΚ και τον προβληματισμό που επικρατούσε εκείνες τις μέρες σχετικά με το που θα βρισκόταν η ομάδα ΜΑΣ , ήρθε η λύση με τις ενέργειες που κατέβαλαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ ώστε να την ξαναδούμε στο φιλέ της volleyleague και πραγματικά αξίζει μπράβο σε αυτή την προσπάθεια.

Τώρα απομένει να μπορέσουμε να βάλουμε τις βάσεις για την σταθερή διάκριση της ομάδας σε αυτό το επίπεδο χρόνο με τον χρόνο..

ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ

ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕΕΕ

 

Άλεξ Οικονόμου, aek-live.gr

Μεγαλωμένος σε χρόνια που το να είσαι ΑΕΚ δεν είναι και το πιο συνηθισμένο πράγμα στον κόσμο. Άλλωστε γεννημένος το 1990 το πρώτο πρωτάθλημα που είδα από την ποδοσφαιρική ΑΕΚ ήταν το 2018. Χρόνια συνήθως αποτυχημένα, μίζερα αλλά με πολύ συναίσθημα και πάθος. Ένα πάθος που ολοένα και μεγαλώνει όπως το μεγαλείο της... Δεν είμαστε ΑΕΚ για τα εύκολα. Κάθε μέρα δίπλα της είναι και ένας άνισος αγώνας μεταξύ λύπης και χαράς. Και πολλή πολλή αγάπη.

Continue Reading
Advertisement