Χρόνια Πολλά!

0

aek-live-screenΉταν3 χρόνια πριν όταν με πληροφόρησαν ότι σε ένα ενωσίτικο site, υπάρχει ένας τύπος που βγαίνει καθημερινά live από κάμερα και λέει το ρεπορτάζ της ΑΕΚ. To site λέγεται aek-live μου είπανε και έχει καλή πληροφόρηση. Εννοείται πως για πολύ καιρό παρακολουθούσα τα νέα από τον Νίκο Αγγελίδη και διάβαζα καθημερινά το site.

Κάποια στιγμή τα έφερε έτσι η ζωή να γνωριστώ με τον Νίκο Αγγελίδη. Και γίναμε φίλοι. Και συνεργάτες στο aek-live. Είναι από τους ελάχιστους ‘καθαρούς ανθρώπους που έχουν απομείνει σε αυτή την κοινωνία του ψέματος και του δήθεν. Ένας τύπος που ότι έχει να στο πει θα το πει με κάθε κόστος. Δεν θα κρυφτεί πίσω από τα λόγια του. Την νοοτροπία αυτή την κουβαλάει σε ότι κάνει καθημερινά στην ζωή του. Και βάσει αυτής τρέχει και το site από την πρώτη μέρα που το δημιούργησε.

Και αυτή τη νοοτροπία μεταλαμπάδευσε και σε όλους τους συνεργάτες του aek-live. Το site μας δεν θα γλύψει ποτέ κανέναν γιατι απλά δεν εξαρτάται από κανένα οικονομικά. Συντηρείται από τον μέγα χορηγό Θανάση, από εμάς και από όποιον αναγνώστη κατά καιρούς αποφασίσει να συνεισφέρει. Καμαρώνω πραγματικά σκεπτόμενος την τρέλλα του Νίκου, του Βασίλη, του Αντρέα, του Παναγιώτη και όλων των παιδιών που βάζουν από την τσέπη τους για να μεταφέρουν ότι βλέπουν από τα γήπεδα του χάντμπολ, του μπάσκετ, του βόλεϊ και βέβαια του ποδοσφαίρου.

Εδώ θα διαβάζετε από το υστερόγραφο του Νίκου Αγγελίδη όσα μας μεταφέρει η πένα της ψυχής του, την άποψη του Αλιατά όσο κι αν αυτή πάει κόντρα στο γενικό ρεύμα, γιατί πολύ απλά εδώ ο καθένας είναι ελεύθερος να γράφει αυτά που ο ίδιος πιστεύει, για την μάχη ενάντια στο επαγγελματικό μοντέρνο ποδόσφαιρο, για την ΑΕΚ που ανήκει μόνο στον λαό της. Εδώ θα διαβάζετε τις ρομαντικές περιπλανήσεις στην δική μας Πόλη με τον Νίκο Καρυστινό και την αγνή αγάπη για την ΑΕΚόπως αυτή μεταφέρεται από τον Μιχάλη Μικελλή. Θα απολαμβάνετε τα ξεκαρδιστικά βίντεο του Πάρη και την οπαδική άποψη του Χρήστου Γαντζουδη. Την απολαυστική αρθρογραφία του Βασίλη Αντωνίου και την ιδιαίτερη γραφή του Νίκου Περδίκη. Την πάντα ενδιαφέρουσα άποψη του Ρένου Αρβανιτη και του Αντρέα Ψάλτη. Την έγκυρη πληροφόρηση για τους διαιτητές που θα παίζουν την ΑΕΚ από τον Τιμωρό τον κορακιών και αν είστε και αγγλομαθής την άποψη ενός ΑΕΚτζη της ξενιτιάς, του Γιώργου Αγγελιδη.

Εδώ θα διαβάζετε την δική σας άποψη όποτε θέλετε να την εκφράσετε. Γιατί εμείς είμαστε μια τρελλή παρέα με ένα κοινό χαρακτηριστικό. Την αστείρευτη αγάπη για την μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου. Γιατί εμείς δεν εξαρτόμαστε από κανέναν οικονομικά και δεν τα παίρνουμε για να παίξουμε αυτά που θέλουν να σας πασάρουν. Γιατί εμείς είμαστε εσείς.

Γιατί το aek-live είναι η δική σας φωνή. Η φωνή του αγνού οπαδού. Σωστή, λανθασμένη, αλλά είναι η αγνή άποψη από τον μέσο οπαδό.

Χρόνια πολλά aek-live. Πάντα ανεξάρτητο, πάντα αγνά οπαδικό….

Είναι ωραίο να ξέρεις ότι τελείωσε ο κατήφορος. Και ότι μετά τον ανήφορο που αρχίζεις να ανεβαίνεις, θα απολαύσεις σύντομα και πάλι την κορυφή.

Τα πάντα είναι ένα πράγμα…Α.Ε.Κ…

Ελεύθερος Σκοπευτής


Comments are closed.