Πως “δικαιολογεί” ο Ουζουνίδης το διαφορετικό πρόσωπο των δυο ημιχρόνων

0

Κατά την συνέντευξη τύπου ο Μαρίνος Ουζουνίδης στάθηκε στα καλά διαστήματα που είχε η ομάδα στην άνετη επικράτηση επί του ΟΦΗ, δεν παρέλειψε όμως να τονίσει και τα λάθη που εντόπισε στο 2ο ημίχρονο.Αναλυτικά η συνέντευξη τύπου:  

«Στο πρώτο ημίχρονο τα βγάλαμε όσα ήθελα, κάναμε καλό πρώτο ημίχρονο, ξαφνιαστήκαμε είχαμε παίκτες που βγαίνανε στον χώρο, είχαμε διαρκή κίνηση και πήγαμε αρκετά καλά. Κατά διαστήματα υπήρξαν στιγμές που χαιρόσουν να βλέπεις την ομάδα μας στο πρώτο 45λεπτο. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως υπήρξαν πράγματα που δε μου άρεσαν. Ήμασταν αρκετά στατικοί και σταματήσαμε. Βέβαια είχαμε και το παιχνίδι της Τρίτης στο οποίο ενδεχομένως να έτρεξε το μυαλό των παικτών όταν «καθάρισε» το ματς στο πρώτο μέρος. Κάπου εδώ θέλω να δώσω και συγχαρητήρια στον ΟΦΗ για την εικόνα του στο δεύτερο μέρος. Ήταν πιο απειλητικοί από εμάς παρότι είχαν όλα τα δεδομένα εναντίον τους. Παρά τη νίκη πρέπει να κρατάμε και αρνητικά πράγματα για να τα βελτιώνουμε και να δουλεύουμε πάνω σε αυτά. Η ομάδα μας είναι καλή, έχουμε καλά διαστήματα. Όμως πρέπει να δουλέψουμε για να τα βελτιώσουμε. Όταν βρούμε ρυθμό και έχουμε κίνηση είμαστε μια ομάδα που χαίρεσαι να τη βλέπεις. Σήμερα ήθελα να αντικαταστήσω άλλους παίκτες όμως μας προέκυψαν προβλήματα, τόσο με τον Κλωναρίδη όσο και με τον Λόπες που ήταν από τα άσχημα του παιχνιδιού»

Τι λείπει; «Η διάρκεια. Έχουμε καλούς παίκτες, είμαστε καλή ομάδα, βγάζουμε θετικά πράγματα όμως πρέπει να βρούμε διάρκεια. Δεν πρέπει να μένουμε μόνο στο αποτέλεσμα. Ο ΟΦΗ είχε πολύ δύσκολα παιχνίδια στην αρχή, προσπαθεί να βρει τη χημεία της ομάδας. Είναι ένα σωματείο με μεγάλη ιστορία. Από την πλευρά μου και από την πλευρά της ομάδας μου υπάρχει σεβασμός»


Comments are closed.