Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το κασέ του Καρυπίδη

0

Ο Αντρέας Χριστοφή γράφει για την περίπτωση του κεντρικού αμυντικού Χρήστου Καρυπίδη, που ψάχνει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

PIC610244Τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή τον γνωρίζω καλά από την παρουσία του στα κυπριακά γήπεδα. Είναι αλήθεια πως ο Καρυπίδης είναι ένας εξαιρετικός κεντρικός αμυντικός, από τους καλύτερους στο νησί. Στο ΑΠΟΕΛ αποκτήθηκε πέρσι όταν και τον έδιωξαν από την Ομόνοια λόγω του ψηλού (!) συμβολαίου του, που έφτανε το μισό εκατομμύριο ευρώ τον χρόνο. Στον ΑΠΟΕΛ υπέγραψε με πιο λίγα χρήματα (κοντά στα 350 χιλιάρικα) και φέτος του ζητήθηκε να κάνει μείωση απολαβών, κάτι που έγινε σε όλους τους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονταν στην Κύπρο, λόγω της οικονομικής κρίσης που κτύπησε την πόρτα και στην μεγαλόνησο.

Οι πιο πολλοί λεγόμενοι «πρωτοκλασάτοι» ποδοσφαιριστές αρνήθηκαν την μείωση και ψάχνουν ή βρήκαν άλλη ομάδα. Του Καρυπίδη του έγινε πρόταση για συμβόλαιο 150 χιλιάδες ευρώ ετησίως, με τον ίδιο να ζητά ένα ποσό λίγο πιο πάνω από 200. Η αντιπρόταση του απορρίφτηκε από τον ΑΠΟΕΛ και του δόθηκε άδεια να ψάξει να βρει νέα ομάδα. Συζήτησε με Ανόρθωση και ΑΕΛ Λεμεσού, αλλά και οι δύο ομάδες δεν του δίνουν πάνω από 150 χιλιάδες τον χρόνο.

Αν ο ποδοσφαιριστής θέλει να βρει αυτά τα λεφτά στην ΑΕΚ είναι άλλη ιστορία. Το ζήτημα είναι αν ηΈνωση θέλει αυτή την στιγμή να δαπανήσει μεγάλα ποσά για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής;


Comments are closed.