Όλη η εξουσία στο λαό της ΑΕΚ

0

Μην κολλάτε στα μοντέλα διακυβέρνησης και διοίκησης που προβάλλονται και επιβάλλονται από συστημικά μέσα κατεύθυνσης της κοινής γνώμης. Η Ιστορία μας έχει διδάξει ότι κανείς δεν μπορεί να προβλέψει από πού τελικά θα προκύψει η λύση που περιμένουμε.

ÁÅÊ - ÁÑÇÓ   AEK - ARISΠάρα πολλά χρόνια πριν, εκεί γύρω στο 470 με 460 π.Χ. παρουσιάστηκε στον πλανήτη των ανθρώπων το παράδειγμα του Ιέρων των Συρακουσών (δες ΕΔΩ) Αυτός ο άνθρωπος, από απλός πολίτης κατάφερε να γίνει ο ηγέτης των Συρακουσών σε μια εποχή που κάτι τέτοιο φάνταζε εντελώς απίθανο. Πολλοί θα πιστεύουν ότι ήταν κάποιο τυχαίο γεγονός που τον οδήγησε σε αυτή τη θέση, κι όμως η τύχη του πρόσφερε μόνο την ευνοϊκή ευκαιρία. Οι Συρακούσιοι όντως καταπιεσμένοι τον εξέλεξαν αρχηγό, οι συγκυρίες τον έφεραν να είναι αυτός ο ταπεινής καταγωγής άνθρωπος, ο ηγέτης του λαού του. Είχε όμως τόσες ικανότητες, ακόμα και στην προσωπική του ζωή, ήταν αυτός η αιτία που ειπώθηκε το γνωστό σε όλους «Τίποτα δεν του έλειπε για να γίνει βασιλιάς παρά μόνο το Βασίλειο».

Όταν εδώ στην πατρίδα ΑΕΚ ανακυκλώνουμε συνεχώς ηγέτες, ηγετίσκους και βδέλλες, ο Ιέρων το πρώτο που έκανε ήταν να εξαλείψει την παλιά φρουρά και να οργανώσει τη νέα. Όταν εδώ στην πατρίδα ΑΕΚ όλα τα πόστα τα έχουν οι παλιοί μας φίλοι και οι φίλοι των φίλων μας, ο Ιέρων άφησε τις παλιές φιλίες και συνήψε καινούριες προσανατολισμένες προς το νέο, το καινούργιο που ήθελε νε εδραιώσει. Και όταν απέκτησε δικούς του φίλους και στρατό, μπόρεσε πάνω σε αυτά τα θεμέλια να χτίσει το οικοδόμημά του. Κατέβαλε μεγάλο κόπο προκειμένου να κατακτήσει την εξουσία, ελάχιστο όμως προκειμένου να τη διατηρήσει.

ΑΕΚΑΡΑ για πάντα! Όλη η εξουσία στο λαό της!

Παναγιώτης Αλιατάς

[email protected]

https://www.facebook.com/profile.php?id=100007008786566

https://twitter.com/aliatas74

http://aekblog-aliatas.blogspot.gr/


Comments are closed.