ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΣΤΕΝΕΣ ΕΠΑΦΕΣ

Όλοι μαζί θα ξεριζώσουμε αυτό το σάπιο δέντρο

Στην προσπάθεια ανύψωσης της πνευματικής διαύγειας στέκεται ο Παναγιώτης Αλιατάς.

Published

on

Το μίσος που προσπαθεί να μας χτυπήσει, όπως χτυπάει ανέκαθεν όσους προσπαθούν να διαδώσουν την αντικειμενική πραγματικότητα, θα το κάνουμε εμείς να πέσει κατακέφαλα πάνω στο αναθεματισμένο όργανο της κακίας τους. Όλοι μαζί θα ξεριζώσουμε αυτό το σάπιο δέντρο, το ζαρωμένο, να μην μπορέσει να πετάξει ποτέ ξανά τους λερούς βλαστούς του.

Fußball-WM '78 in Argentinien

Είμαστε εδώ πιο δυνατοί από ποτέ, ερωτευμένοι με αυτή την «ιστορία» που λέγετε AEK-LIVE. O έρωτας είναι ο πρώτος λόγος που μας κρατάει εδώ. Ο δεύτερος είναι ότι ο Όμηρος ζει πια εδώ ανάμεσα μας, γιατί το περιβάλλον του ΑΕΚ-LIVE παρέχει ότι έχει ανάγκη η ψυχή ενός ποιητή: αλήθεια και αξιοπρέπεια μέσα στο εμπάργκο που συνεχίζεται εκεί έξω.

 

Παναγιώτης Αλιατάς, aek-live.gr

 

Και ο τρίτος λόγος είναι η ιδέα που ξεπήδησε από την «τρέλα» του Νίκου και αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά, με τη βοήθεια όλων των παιδιών που προσφέρουν στιγμές από τη ζωή τους για κρατήσουν ζωντανό τον πιο ζωντανό δίαυλο επικοινωνίας με τον ψυχισμό του σκεπτόμενου οπαδού της ΑΕΚ!

Το λέω σε φίλους και εχθρούς:

Όσο ωραία κι αν είναι στο μαντρί το τέλος για τους θαμώνες του θα είναι πάντα τραγικό… Σφάξιμο!

Γι’ αυτό όσοι από εμάς καταλαβαίνουμε ένα δυο πράγματα παραπέρα από αυτά που μας δείχνουν οι λύκοι που φυλάνε το μαντρί, ας βοηθήσουμε και τους υπόλοιπους. Έστω και ένας να καταλάβει είναι κάτι!

Μεγαλωμένος σε χρόνια που το να είσαι ΑΕΚ δεν είναι και το πιο συνηθισμένο πράγμα στον κόσμο. Άλλωστε γεννημένος το 1990 το πρώτο πρωτάθλημα που είδα από την ποδοσφαιρική ΑΕΚ ήταν το 2018. Χρόνια συνήθως αποτυχημένα, μίζερα αλλά με πολύ συναίσθημα και πάθος. Ένα πάθος που ολοένα και μεγαλώνει όπως το μεγαλείο της... Δεν είμαστε ΑΕΚ για τα εύκολα. Κάθε μέρα δίπλα της είναι και ένας άνισος αγώνας μεταξύ λύπης και χαράς. Και πολλή πολλή αγάπη.

Continue Reading
Advertisement