Όλοι τους και μόνοι μας…

0

DSC00225_editedΤην εβδομάδα που διανύουμε είχαμε την έναρξη και του τμήματος του χάντμπολ της ΑΕΚΑΡΑΣ μετά και την διπλή επιτυχία της την περασμένη σεζόν. Απόλυτη με το 2/2 που κατάφεραν αυτά τα παιδιά έτσι όπως εξελισσόταν η χρονιά και με το τέλος της σεζόν να αλλάζουν όλα με το εκπληκτικό φινάλε να μας βρίσκει νταμπλούχους!

Γράφει ο Άλεξ Οικονόμου

Η περσινή σεζόν για τα παιδιά της ομάδας ήταν καθοριστική και όπως ακριβώς φαινόταν από κάποια στιγμή και μετά έτσι και έγινε , με τα όσα είχαν γίνει παρόλα αυτά η ομάδα είχε καταφέρει να κατακτήσει τον πρώτο στόχο στην πορεία της με το κύπελλο.
Από εκεί και μετά τα πράγματα δεν είχαμε ιδέα πως θα εξελίσσονταν μέχρι και το φινάλε όπου βρέθηκε ο άνθρωπος αυτός ο κ. Λαζόπουλος που με την βοήθεια του και με την εμφάνισή του άλλαξε η εικόνα και είχαμε την πολυπόθητη κατάκτηση και του πρωταθλήματος που έφερε το απόλυτο στις εγχώριες διοργανώσεις. Αυτά τα παιδιά το πάλεψαν μέχρι τέλος και βγήκαν δικαιωμένοι και έτσι φέτος βέβαια με την προσθήκη παικτών που αυτή την στιγμή υπάρχουν στην ομάδα κάνουν το ρόστερ της ΑΕΚΑΡΑΣ από τα πρώτα φαβορί για το πρωτάθλημα και φυσικά και θα επιδιώξουν οι Μάγκες να επιβεβαιώσουν αυτό.

Τα  καλύτερα  έρχονται  Μάγκες.

Υπάρχει μέσα σε αυτά φυσικά και η Ευρώπη που δεν θα πρέπει να την ξεχνάμε γιατί φέτος θα υπάρξει βάρος και σε αυτή την διοργάνωση πράγμα που δείχνει πολλά αλλά και την εξέλιξη των πραγμάτων στο τμήμα αυτό που θα έχει σκοπό και την καλή πορεία στην Ευρώπη με ότι μπορεί να προέλθει από εκεί.

Με την είσοδό του ο κ. Λαζόπουλος σηματοδοτεί την νέα εποχή στο χάντμπολ της ΑΕΚ και μαζί με αυτό και την απαρχή μίας καινούριας σελίδας στο Ελληνικό αυτό άθλημα που ξεκινάει να κοιτάει με άλλο μάτι πλέον και εκτός συνόρων πράγμα που το χρειάζεται ο Ελληνικός αθλητισμός. Ο κ. Λαζόπουλος επενδύει σε ένα τμήμα και με την σωστή και οργανωμένη δουλειά που γίνεται σε όλα τα τμήματα του συλλόγου προσμένουμε για τα καλύτερα ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

Υ.Γ. : Η απόκτηση του Λάμπρου Θαναηλάκη είχε μεγάλο ενδιαφέρον και με αυτήν την κίνηση βλέπουμε στοιχεία που αναλύθηκαν από τον Άκη Ζήκο πρόσφατα για τις ακαδημίες.
Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να επισημάνω εγώ το πόσο διαχρονική μπορεί να γίνει η μεταγραφή αυτή τον εν λόγο ποδοσφαιριστή και το πως αν δουλευτεί έτσι όπως πρέπει από τους ανθρώπους που απαρτίζουν το τμήμα του ποδοσφαίρου θα έχουμε πολύ σύντομα και εικόνα πραγματική από τον ποδοσφαιριστή.

Υ.Γ. 1: Η υπογραφή και απόκτηση της αθλήτριας στο γυναικείο βόλεϋ Ζωής Φάκη (15 χρονών) δείχνει ότι σις υποδομές του βόλεϋ έχουν βάλει στόχο μετά την περισυνή χρονιά τα τμήματα υποδομής να εξελιχθούν μαζί με την ομάδα και ξέρουμε ΟΛΟΙ πόσο σημαντικό είναι αυτό για το μέλλον!!

ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ…


Comments are closed.