Όταν ο Πογιέτ βρέθηκε στη δύσκολη θέση της ΑΕΚ…

0

Μέσα σε τρία χρόνια βρέθηκε στην άλλη πλευρά ο Γκουστάβο

202359

Σαν εκρηκτικός μηχανισμός  έσκασε η ανακοίνωση του Γκουστάβο ότι θέλει να αποχωρήσει από τον πάγκο της ένωσης στο τέλος της χρονιάς . Τρία χρόνια πριν ο Γκουστάβο δεν ήταν αυτός που ξάφνιαζε τα ειδησιογραφικά μέσα. Πιο συγκεκριμένα ο τότε τεχνικός της Μπράιτον βρίσκονταν στο κανάλι BBC για να σχολιάσει τον αγώνα για το κύπελλο συνομοσπονδιών μεταξύ Ισπανίας και Νιγηρίας. Στο ημίχρονο του αγώνα ο παρουσιαστής της εκπομπής σταμάτησε το σχολιασμό και είπε:

«Θα πρέπει να διακόψουμε το σχολιασμό του αγώνα και πριν πάμε στο δεύτερο ημίχρονο να μιλήσουμε για τον Γκουστάβο (Πογιέτ), καθώς ήταν κάπως περίεργα τα τελευταία 45 λεπτά για όσους ήταν στο στούντιο και κυρίως για τον Γκουστάβο. Μετά από τρία χρόνια παρουσίας του στον πάγκο της Μπράιτον μόλις πριν από λίγο και ενώ ήμασταν στον αέρα ενημερώθηκε ότι απολύεται».

Η αντίδραση του Πογιέτ ήταν κάπως χαλαρή λέγοντας ότι:

«Για το BBC είναι μια υπέροχη ιστορία καθώς ένας προπονητής έμαθε για την απόλυση του μέσα από ένα κανάλι την ώρα που βρίσκεται σε ζωντανή εκπομπή σε αυτό… Δεν έχω μιλήσει ακόμα με την ομάδα αλλά από ότι φαίνεται… είμαι άνεργος!» Δηλαδή ήταν εκείνος που είχε σοκαριστεί . Όμως ο Γκουστάβο σήμερα βρέθηκε στην απέναντι πλευρά αφού έπιασε τους ανθρώπους της Α.Ε.Κ στον ύπνο και ήταν λογική η αντίδραση της διοίκησης της κιτρινόμαυρης Π.Α.Ε .


Comments are closed.