Ώρα αλλαγών με… κο-Μπρέσεβιτς κόντρα στον Ηλυσιακό

0

Ανακατατάξεις θα υπάρξουν στην 11άδα της ΑΕΚ στο ματς Κυπέλλου με Ηλυσιακό λόγω τραυματισμών

mpresΟι απουσίες των Ανάκογλου, Πλατέλλα, αλλά και οι κακές εμφανίσεις κάποιων ποδοσφαιριστών αναμένεται να φέρουν κύμα αλλαγής στο σχήμα της ΑΕΚ αρχής γενομένης στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Ηλυσιακό για το Κύπελλο Γ’ Εθνικής. Αυτό έδειξαν κάποιες αρχικές δοκιμές που έκανε στις τελευταίες προπονήσεις ο Τραϊανός Δέλλας.

Όσον αφορά τη δεξιά πτέρυγα, το κενό του Πλατέλλα θα καλύψει ο Ράμα που είναι ετοιμοπόλεμος. Ο Πόποβιτς θα κρατήσει τη θέση του στην αριστερή πλευρά, ενώ ο Ντακόλ θα μετατοπιστεί ως επιτελικός μέσος, με τον Μπρέσεβιτς να επιστρέφει στην κορυφή της επίθεσης. Για να δούμε αν ο Κροάτης θα αρχίζει να τρυπάει σαν… Κομπρεσέρ τις αντίπαλες άμυνες.

Όσον αφορά την άμυνα, αν ο Τσουμάγκας δεν ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στους κοιλιακούς, τότε στο αριστερό άκρο της άμυνας θα τοποθετηθεί ο Πεταυράκης. Στα στόπερ ο Τσιρίλο κατά πάσα πιθανότητα θα μείνει εκτός, επανέρχεται ο Σταθάκης (ο Γεωργέας ίσως προφυλαχθεί) και ο Τσούπρος, καθώς το πρόβλημα που αποκόμισε θεωρείται μικρό. Στα δεξιά θα παραμείνει ο Τσουκαλάς, εκτός και αν ο κόουτς διαλέψει τον Αργυρίου.

Στη μεσαία γραμμή, αναμένεται να επιστρέψει ο Ρόβας, ο οποίος θα παίξει δίδυμο με τον Κορδέρο.


Comments are closed.