ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

Φ.K.

Η ΑΕΚ τρέμει σαν την Μέρκελ!

Published

on

Mε τα όσα της γίνονται στο αλωμένο Πάρκο Γουδή! Η ωμές αλήθειες περί το μήνυμα, που «έγραψε» ο μπαόκος Γραμμένος , προς τον Μηνά Λυσσάνδρου, για την σεζόν 2019-20, με τον «αποκεφαλισμένο» Δικέφαλο Αετό κρεμασμένο στο στέγαστρο Καλατράβα!

Η μελαγχολική δικαίωση του ΦΡΙΞΟΥ ΚΩΝΣΤΑ, που από την πρώτη ημέρα …είχε δει «το 454άρι» να φουσκώνει στην κωλότσεπη του μονάρχη του Ιβανοτεχνείου!

…Ε-Μ-Ε-Ι-Σ τα γράφαμε , από εδώ, στην διάρκεια και όλης της σεζόν, που έκλεισε με το VARβάτο σκάνδαλο της κλοπής από την ΑΕΚ και δεύτερου κυπέλλου, μέσα σε τρεις αλλεπάλληλες διοργανώσεις , για «δωρεά» στον … ισόποσο «Κόκκαλη και Μαρινάκη μαζί», τον αλλόφρονα «πιστολέρο της Τούμπας»! Και θίγαμε τα σχέδια του Γκαγκατσοκαθοδηγούμενου, του περιβόητου Γεωργιαφερμένου «Ιβάν με το χέρι στην σκανδάλη»! Και καταγγέλλαμε, ότι οι σατανικοί εγκέφαλοι είναι εγκατεστημένοι στην ΟΥΕΦΑ του Θοδωρή (= τέκνο του συλληφθέντα από την γαλλική αστυνομία και λόγω «Κατάρ 22», Μισέλ Πλατινί) . Με δοχείο συγκοινωνίας του «ερυθρόλευκου» (=με το καρβουνί μαλλί κεφαλής) την ομόπλαστη ΦΙΦΑ (= του αποπεμφθέντα Μπλάτερ και τώρα του Ινφαντίνο- με τους λοιπούς , που «δεν συμμαζεύονται»)!

…Ε-Μ-Ε-Ι-Σ λαλήσαμε έγκαιρα , για το μοιραίο λάθος της ΑΕΚ να δεχτεί την προετοιμασμένη επιλογή των Ιβάν- Γκιόργκι- Κυριάκου- Μάκη , για νέο πρόεδρο της ΕΠΟ τον Θεσσαλονικέα- ορκισμένο στον μπαόκ, Βαγγέλη Γραμμένο (=προάγγελος του « Ιβανοχτισμένου» νέου δημάρχου Θεσσαλονίκης ,του Κώστα Ζέρβα ) ! Την έπιασε στον ύπνο η Αλ-Καπονικά , σε οργάνωση, «συμμορία της Μικράς Ασίας 1». Για να μη χρησιμοποιήσουμε την αργκό έκφραση , πως «ο οπλοφόρος από την Τιφλίδα» εκμεταλλεύτηκε το δικαιολογημένο πάθος της ΑΕΚ για «αποπαραγκοποίηση» του ελληνικού ποδοσφαίρου. Το μεράκι της «΄Ενωσης», για την εύλογη «αποΜαρινοποιήση» κι έτσι ο το αντίθετο από τσάμπα, «ασπρόμαυρος» μάγκας … (= συγνώμη) «της έπιασε τον ποπό»! Πάνω στον Γραμμένο έστησαν την προχωρημένη μορφή της «κόκκινης παράγκας», όπου διόλου συμπτωματικά το «στρατηγείο» ή «κρησφύγετο» τους είναι εγκατεστημένο στην «κόκκινη πολυκατοικία», σε κεντρικό σημείο της Θεσσαλονίκης! Και με την ασπρόμαυρη χλαμύδα του «Ομοσπονδιακού ηγέτη» οι μπαόκες κατέλαβαν από τη μια άκρη ως την άλλη το Πάρκο Γουδή και την «Σουρωμένη» Σούπερ Λίγκα , με τα γνωστά πλέον αποτελέσματα. Το τελευταίο, από τα οποία (αποτελέσματα) το ζει κύρια και βασικά η ΑΕΚ , η οποία έχει καταληφθεί, για πολλοστή φορά, λόγω της Ιβανοχούντας, …από τρέμουλο, όπως αυτό της Μέρκελ, κατά την ανάκρουση του γερμανικού εθνικού ύμνου, στην τιμητική εκδήλωση της υποδοχής του ηγέτη της Ουκρανίας!


…ΤΡΕΜΕΙ (σαν την Μέρκελ!) η ποδοσφαιρική ΑΕΚ, φυσικά μαζί και τα εκατομμύρια των πιστών της, με τα όσα υποχρεώθηκε να υποστεί , κατά την Τετάρτη- 19 Ιουνίου 2019, με το νέο «Γραμμένο» πραξικόπημα του Μπαόκου! ΄Ητοι με την παράνομη «έγκριση» του οικονομικού προϋπολογισμού, που συμπεριλάμβανε και την οργιώδη ανανέωση της προκλητικά υψηλής κι ανθελληνικής μισθοδότησης του Μελ Περέϊρα (= 23.000 ευρώ τον μήνα!) και των λοιπών ΚΕΔιτών (= το ποσό ξεπερνάει τις 50.000). Με εντολή μπαόκ ο δοτός Γραμμένος … «έγραψε εκεί, που δεν φτάνει μελάνι»!) την έγκριση του προϋπολογισμού , παρότι δεν υπήρχε η απαραίτητη πλειοψηφία, λόγω αυθόρμητης αποχώρησης από την αίθουσα συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής των κ.κ. Βακάλη, Ψαρόπουλου, Λεουτσάκου,Παπαχρίστου, Θωμαίδη, Ασλανίδη, Αγραφιώτη)! Εννοείται, ότι παρέμεινε ο α΄αντιπρόεδρος Μηνάς Λυσσάνδρου, γιατί κρίθηκε απόλυτα αναγκαίο ως εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΑΕΚ.


…Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ της Σούπερ Λίγκας χρειάστηκε να παραμείνει, για μία πρώτη αποστομωτική απάντηση στον Αυστριακό «γκαουλάϊντερ» , τον Χέμπερτ Χούμπελ. Γιατί αυτός (= μεγαλόμισθος μέσω ΚΕΔ) , που φέρει τον «τίτλο» του «Επιτρόπου παρακολούθησης», για λογαριασμό του ασύστολου «συνδικάτου» ΟΥΕΦΑ-ΦΙΦΑ , επικαλέστηκε μήνυμα στο κινητό του («γραμμένο στα ελληνικά, που δεν τα γνωρίζω», καθώς είπε, αποσπάζοντας ακατάσχετους γέλωτες…) , ότι στον Τύπο (= ποιόν , της μπαοκτζίδικης «ΜετροΣπόρτ»;) …αποκαλυπτόταν, ότι οι αποχωρήσαντες από την αίθουσα, υπάκουσαν σε κέλευσμα του Δημήτρη Μελισσανίδη!


… «ΧΙΤΛΕΡΙΚΗ» συμπεριφορά του Αυστριακού , που δεν του ζητήθηκε να αποκαλύψει το ποιος του έστειλε και μάλιστα σε γλώσσα, που δεν κατέχει, το μήνυμα , λίγα λεπτά μετά την αποχώρηση των οκτώ; Και ποιός…΄Ελληνας ήξερε τον αριθμό του κινητού του; Απατεωνιά ολκής, με σκοπό να πλήξει πάλι τον μόνιμα στόχο της ξενόφερτης μαφίας του μπαόκ , τη Μελισσανιδική ΑΕΚ. Γιατί αυτή έχει μπει στο μάτι του Γεωργιανού ρουβλιοκράτορα, κατόχου και του θεσσαλονικιώτικου «κόκκινου σπιτιού- κρησφύγετου» , από τότε, που ο Γιώργος Κομίνης δεν χαμπάρισε, από την θέα του «45ριού» . Ο Θεσπρωτός διεθνής διαιτητής σεβάστηκε την υπόδειξη του έντιμου βοηθού-επόπτη, Πρεβεζιανού Ποντίκη , για το 100% οφσάϊντ- Βαρελά , κι εννοείται, πως όσο ήταν τον αγωνιστικό χώρο δεν μέτρησε «γκολ» , μόνο, στα αποδυτήρια, όταν του όρμησαν ξανά (με Γιακουμακικό μπούλινγκ, στην σχολή γαλακτοκομίας στα Γιάννινα) οι Μίχελες, Μάκης, Παντελής και λοιποί Ιβανοφρουροί. Τότε φυσιολογικά τρομοκρατήθηκε και «αλληθώρισε»! Η Σαββιδο-Νόστρα χρησιμοποιεί αυτό το «γκολ» , σαν «αιτίαση», για το περσινό «ξεπουπούλιασμα» (με συνεργό τον αιώνιο εχθρό της ΑΕΚ, τον «ερυθρόλευκο» ) της Πρωταθλήτριας 2018. Λες και μια σεζόν πριν, αυτός, που πρόδωσε την «ποντιακή συμμαχία» δεν ήταν ο Γεωργιανός με το μιαρό οφσάϊντ «-γκολ»-Καλφόγλου , στον πιο ξεφτιλισμένο (ως τότε, γιατί ακολούθησε του 2019, όταν με τανκς-VAR, «οι Γερμανοί ξανάλθαν») κυπελλικό τελικό , στον ευθυγραμμισμένο με την «Κουγιολάρισα», Αχιλλομπεϊκό Βόλο!

…ΛΙΤΑ , στα γρήγορα και με την δεδομένη ευγένεια του ο Μηνάς Λυσσάνδρου καταδέχτηκε να απαντήσει στο Αυστριακό παραγοντικό-ΚΕΔικό «κτήνος», ότι εκείνος εκπροσωπούσε την ΑΕΚ και ήταν παρών ακόμη στην αίθουσα. ΄Αρα , ο Χ.Χ. πέταξε λάσπη κατά του Μελισσανίδη, για να δικαιολογήσει, προς τον Γραμμένο μπαόκ και το από την Πορτογαλία … «αυγό ΜΕΛάτο» , τον εναντίον τους ξεκάθαρο αγώνα της πολλαπλά «σφαγμένης» ΑΕΚ. Τον κηρυγμένο πια πόλεμο (=που θα συνεχιστεί με αγωγές και μηνύσεις) σε VARος του δοτού αρχιδιαιτητή , που με ΟΥΕΦΑκικούς και ΦΙΦΑκικούς ξένους «ξέμπαρκους» μπόρεσε να θέσει νοκ άουτ την «κιτρινόμαυρη» ομάδα , με την αισχροστημένη ποινή από την 6η αγωνιστική (κατά το 1-1 με τον Ιβανοσυνομιλητή Μαρινάκη) . Προκάτ όλα, ώστε η ομάδα των Ουζουνίδη- Χιμένεθ… να μη καταγράψει ούτε μία νίκη, με ξένους διαιτητές , στο ίδιο κίβδηλο πρωτάθλημα, που το δίδυμο Μιρτσέα- Ραζβάν Λουτσέσκου μασκαρευόταν σε «τιτλούχο χωρίς ήττα». ΄Όπως και σε κυπελλούχο (=αλλά ηττημένο από Παναχαϊκή και Πανιώνιο) μέσω … « Γερμανών VARυποινητών», που , κατά τον «τρύπιο» τελικό στο Τουμπασταρδεμένο οακά θα τρομοκρατούσαν, φτάνοντας ως τη Ρουμανία. Εκεί, ακόμη και τον Πάσαρη, μπροστά στις «αλλαξο-ποπο-λιές» στην σύνθεση (=Στίφνερ, Μπορς, Γιαμπλόνσκι, Τσβάϊγκερ, με παρατηρητή φιάσκο τον ΚΕΔίτη Σουηδό Λίντμπεργκ, και «τσιλιαδόρους» τους ΄Ελληνες Αριστοτέλη Διαμαντόπουλο, Τριτσώνη, Κουκουλάκη)! Και μπροστά στα δύο καραμπινάτα πέναλτις των μπαοκτζήδων, που δεν καταλόγισε … «ο Σιδηρόπουλος της Γερμανίας»!

…ΗΤΤΗΘΗΚΕ η ΑΕΚ κι αυτή την φορά, στην «Βαγγελογραμμένη» μπαοκτζίδικη ΕΠΟ.΄Όπως μόνιμα συμβαίνει από τότε, που ο (ποδοσφαιρικά) «Ρασπούτιν από την Γεωργία» ξεγέλασε την άστεγη , απονήρευτη, αγαθή, έντιμη, ειλικρινή Βυζαντινοπούλα και της έβαλε τραχείς και ορισμένους Ιβανοφρουρούς σε όλα τα διοικητικά πόστα, σε όλες τις Αρχές-κλειδιά. Π.χ. πρόεδρο της χορηγούμενης από την Σαββιδοσουρωτή , Σούπερ Λίγκα, τον δικηγόρο κολλητό (αντιπρόεδρο) του Μαρινάκη και δεξί χέρι του πωρωμένου αντι-ΑΕΚτσή και παραρτηματοποιημένου , δανειοδοτούμενου από μπαόκ και οσφπ , Γιώργου Σπανού. Π.χ. δικαστική (δήθεν αθλητική) «καρμανιόλα» (=ιδέ εξοντωτική τιμωρία της ΑΕΚ από την 6η αγωνιστική) υπηρεσία υπό την Γραμμένη Ομοσπονδία. Π.χ. ΚΕΔ υπό τον αδίστακτο Πορτογάλο, πλαισιωμένο από ανδρείκελα του Θ.Θεοδωρίδη και με στενούς δεσμούς με τους Μίχελ, ΄Αντερσον, Μπράουν, Κονσεϊσάο και πασαλιμανιωτών. Π.χ. ΕΠΟ αγόμενη και φερόμενη από τους «κορακογύπες» της Μικράς Ασίας 1 και του «κόκκινου σπιτιού». Π.χ. «Αθλητική Κυριακή» – του Γιώργου Μίνου, «ντουντούκα» των (Κύπριου) Κυριάκο-Κυριάκου, Γκιόργκι Σαββίδη, Ραζβάν Λουτσέσκου «και βάλτε τώρα, που γυρίζει». Π.χ. Ιβανοτεχνείο «Όπεν» , με μαϊμουδοαλλότριους, όπως ο Κατσουράνης. Π.χ. Με μπαοκτζίκο κουμάντο και στις Εθνικές ομάδας, κυρίως στην Ανδρών, όπου το πιο κάτω κατάντημα έχει το όνομα «΄Αγγελος Αναστασιάδης»! Π.χ. κι άλλα-κι άλλα…

…ΠΗΡΕ η ΑΕΚ, μεσοβδόμαδα, το μήνυμα , από το μπαοκτζίδικο «συνδικάτο» , που εδράζει στο Πάρκο Γουδή και όλοι οι όροφοι και οι αίθουσες, με τα γραφεία, είναι …βαγγελοΓραμμένα στο όνομα του Γεωργιανού δικτάτορα του ελληνικού ποδοσφαίρου . Μόνο στα υπόγεια οι τοίχοι είναι βαμμένοι «ερυθρόλευκοι», με επίπλωση από την σκαρταδούρα της «παράγκας», που την γκρέμισε ο ψυχρός κι αδίστακτος … «45άρης της μπάλας», ο φερμένος από την Γεωργία * Εδώ μια μικρή παρένθεση: Εμείς, προσωπικά, έχουμε πειστεί, μετά από κοντρόλ και ανάλυση συγκεκριμένων περιστατικών, ότι σε ένα από τα πιο πάνω γραφεία είναι αραγμένος – και περνάει ζωή χαρισάμενη- ο από τους λατρεμένους του Θοδωρή, ο άλλοτε εν ενεργεία αθλητικός συντάκτης (με βασική παρουσία στο τιμ της «Ελευθεροτυπίας» ) και στα τελευταία (10 ή 15;) χρόνια με έμμισθη παραγοντική δράση στην ΟΥΕΦΑ, ο ασυγχώρητα απαθής μπροστά σε όλες τις «κατακρεουργήσεις» της ΑΕΚ, Αλέξης Δέδες.

… ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ , λοιπόν, ότι στην σεζόν 2019-20 η αδίστακτη «συμμορία του 45αριού» θα εκτραχυνθεί ακόμη χειρότερα και με την βίαιη και μεροληπτική δράση της θα προσβλέψει στα εξής: 1) Η ΑΕΚ ούτε στις τρίτη και τέταρτη θέσεις , που προορίζονται για … «την Ξάνθη του Περιστερίου», τον παραρτηματοποιημένο ολοκληρωτικά μεν στον μπαόκ και στο «αν περισσέψει κάτι», στον οσφπ. Επίσης για τον αλαφουζικό προσκυνητή του Ιβάν, τον παικτοδανειζόμενο πάο, 2) Η ΑΕΚ «θα ξεχάσει» και μάλιστα για πολύ καιρό την συμμετοχή της σε κυπελλικό τελικό, γι΄αυτό έγιναν και οι αλλαγές στην διεξαγωγή των φάσεων, 3) Η ΑΕΚ θα κινδυνεύει σχεδόν κατά αγωνιστική με τιμωρία της έδρας της , 4) Η ΑΕΚ θα πληρώνει και τα μαλλιά της κεφαλής της, σε πρόστιμα, σε σημείο, που θα αντιμετωπίσει προβλήματα για τα έξοδα του γηπεδικού έργου της, 5) Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίζεται σαν «ο πιο φτωχός συγγενής» από το 99% των ΜΜΕ , 6) Η ΑΕΚ θα δέχεται αμείλικτο πόλεμο για (δήθεν) κακοδιοίκηση τγης Σούπερ Λίγκας , επί προεδρίας Μηνά Λυσσάνδρου, που θα συνεχίσει να πιστεύει, ότι ο Κυριάκος Κυριάκος υπολογίζει, πως είναι συμπατριώτες Μεγαλονησιώτες .΄Ακόμη, ότι ο Μάκης Γκαγκάτσης δεν θα αποδειχθεί «Βρούτος», μετά την δίψα του για «ρεβάνς», ύστερα από την συντριβή του στην διεκδίκηση της προεδρίας της Σούπερ Λίγκας , και…

… ΚΑΙ 7) , κατά το μήνυμα, που «στάλθηκε» στον Λυσσάνδρου, με προορισμό την ΑΕΚ, στην κολοβή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, από το στέγαστρο Καλατράβα αυτή την φορά δεν θα γίνει ό,τι το 2018. Δηλαδή «να στάζει το κιτρινόμαυρο αίμα», από «το καπέλο» του καταραμένου οακά». Στο 2019-20, από το στέγαστρο … ΘΑ ΚΡΕΜΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥ ΑΕΤΟΥ! Αυτό θέλουν, αυτό έχουν σχεδιάσει οι «εγκέφαλοι» της αδίστακτης «συμμορίας με το γεωργιανό 45άρι»!

…Ε-Μ-Ε-Ι-Σ τα λέγαμε και τα γράφαμε από την πρώτη μέρα, που το Ιβανοτεχνείο κατέλαβε την Θεσσαλονίκη. Και με Γκαγκατσο-Γραμμένο πλάνο άλωσε το ελληνικό ποδόσφαιρο, χρησιμοποιώντας δόλια την καλή διάθεση της Αθλητικής ΄Ενωσης Κωνσταντινουπόλεως! Αλλά κι εκμεταλλευόμενο την Ποντιακή ντομπροσύνη του Δημήτρη Μελισσανίδη!

…ΤΩΡΑ; Δυστυχώς είναι πολύ-πολύ αργά! «Κιτρινόμαυρος» ήλιος θα ανατείλει ξανά μόνο από γηπεδικό τρούλο του «Αγια Σοφιά»! ΄Οσο η ΑΕΚ παραμένει στο οακά, τόσο πιο βαθιά «θα γεωτρυπανίζει» …ο «Φατίχ» του αιμοδιψή «μπαλλοδικτάτορα»! Του ποδοσφαιρικού «Πορθητή» ως και της υφαλοτρυπίδας του παραγοντικά εκμαυλισμένου «Πάρκου Γουδή»!

Φρίξος Κώνστας

Με ρίζα από την Πόλη και παππού αθλητή της πρώτης ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ δεν θα μπορούσα παρά να είμαι παράφορα ερωτευμένος μαζί της

Continue Reading
Advertisement