ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Η ανάλυση του Foxbet στο ΟΦΗ – ΑΕΚ

Published

on

ΟΦΗ

Παρά το καλό και «δεμένο» ρόστερ του, προβληματίζει στο ξεκίνημα της σεζόν. Μετά τις τέσσερις πρώτες στροφές του πρωταθλήματος δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης και αποτέλεσμα αυτού, είναι να έχουν αρχίσει ήδη οι πρώτες μουρμούρες για τον Νίκο Παπαδόπουλο. Προς το παρόν πάντως, από τη διοίκηση υπάρχει εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Έλληνα τεχνικού. Την περασμένη εβδομάδα, αγωνίστηκε δύο φορές με την Ξάνθη στα Πηγάδια. Αρχικά, την περασμένη Κυριακή είχε κακή εικόνα και ηττήθηκε δίκαια με σκορ 3-0, ενώ την Τετάρτη για το Κύπελλο -και με τον αέρα να μην επιτρέπει να παιχτεί ποδόσφαιρο- πήρε το 0-0. Δεδομένα πάντως, οι Κρητικοί χρειάζονται οπωσδήποτε μια νίκη, για να πάρουν τα πάνω τους ψυχολογικά. Εξάλλου, με έναν βαθμό από την πρεμιέρα της σεζόν, έχουν ήδη μείνει πίσω βαθμολογικά. Ο κόσμος τους αναμένεται να δώσει βροντερό «παρών» απόψε. Στις τρεις εντός έδρας επίσημες αναμετρήσεις με την ΑΕΚ την τελευταία 10ετια, μετράει δύο νίκες και μία ισοπαλία.

Αγωνιστικά Νέα: Επί της ουσίας, πρόλαβε να κάνει μόλις μία προπόνηση μετά την επιστροφή του από την Ξάνθη. Ασφαλώς υπάρχει κούραση, ωστόσο το ευχάριστο για τον κόουτς Παπαδόπουλο, είναι πως δεν υπάρχουν νέα αγωνιστικά προβλήματα να αντιμετωπίσει. Μοναδικός, στον οποίο δεν μπορεί να υπολογίζει ο Έλληνας τεχνικός, είναι ο κεντρικός αμυντικός Παπάζογλου (2/0) που τραυματίστηκε την περασμένη Κυριακή και αντιμετωπίζει πρόβλημα στους κοιλιακούς. Οι υπόλοιπες απουσίες δεν επηρεάζουν.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-2-3-1): Στρέζος – Κυριακίδης, Κομεσίδης, Ποτουρίδης, Κοροβέσης – Παπαστεριανός, Νάστος – Ντίνας, Βουό, Νέιρα – Αραβίδης

ΑΕΚ

Δεν είχε κακή εικόνα στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ όμως ήταν πολύ ουσιαστικός και τη νίκησε με σκορ 2-0. Είχε ευκαιρίες, είχε δύο δοκάρια, όμως αφού δεν σκόραρε, ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου επιβεβαιώθηκε και ηττήθηκε. Πλήγμα για την ψυχολογία της η συγκεκριμένη ήττα, ωστόσο όλοι στο στρατόπεδο της «Ένωσης» επιχείρησαν μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα να μην διαταραχθεί το κλίμα. Εξάλλου, το δείγμα που έχει δώσει μέχρι τώρα η ΑΕΚ είναι αρκετά πειστικό. Εν τω μεταξύ, δεν έγινε το μεσοβδόμαδο εντός έδρας παιχνίδι Κυπέλλου με τη Λαμία, λόγω της ασυνεννοησίας της Λίγκας με την ΕΠΟ για τις ημερομηνίες των αγώνων. Στο μυαλό όλων δε, υπάρχει από τώρα το παιχνίδι της Τρίτης με τη Μπενφίκα, αλλά και αυτό της ερχόμενης Κυριακής με τον Ολυμπιακό. Τα τέσσερα τελευταία επίσημα παιχνίδια της ήταν N/G, ενώ σε επτά από τα εννιά πρόσφατα επίσημα και φιλικά της προηγήθηκε στο σκορ. Να σημειωθεί πως στο «Γεντί Κουλέ» οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη θα έχουν τη συμπαράσταση του κόσμου τους.

Αγωνιστικά Νέα: Πρόβλημα προέκυψε με τον επιθετικό Λιβάγια (8/2) που νιώθει ενοχλήσεις από την Πέμπτη και δεν ταξίδεψε στην Κρήτη, προκειμένου να μην υπάρξει ρίσκο σοβαρότερου τραυματισμού. Την ίδια ώρα, ο στόπερ Οικονόμου (7/0) έμεινε εκτός, προκειμένου να πάρει ανάσες ενόψει Μπενφίκα. Ο αμυντικός μέσος Άλεφ (8/0) δεν είναι 100% έτοιμος ακόμα, ενώ σταθερά απόντες είναι οι φορ Μπογέ (0/0), Αλμπάνης (1/0). Ο κόουτς Ουζουνίδης αναμένεται να κάνει ροτέισον.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-2-3-1): Μπάρκας – Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Λόπες – Γαλανόπουλος, Τσότσις – Μπακασέτας, Γιακουμάκης, Μάνταλος – Πόνσε

Δες το προγνωστικό για το ΟΦΗ – ΑΕΚ στο foxbet

Continue Reading
Advertisement