ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η επανάσταση ξεκίνησε από την Τρίπολη

Μεγάλη πλάκα έχουν οι «επαναστάτες» μεγαλομέτοχοι του Αστέρα Τρίπολης: Μπάκος και Καϋμενάκης και η συγκινητική στήριξη και συμπαράσταση που έδειξαν στον Σαρρή, τον πρόεδρο της ΕΠΟ.

Published

on

fdb7749fe9d06c897aada0a511826a13_XL (1)Μεγάλη πλάκα έχουν οι «επαναστάτες» μεγαλομέτοχοι του Αστέρα Τρίπολης: Μπάκος και Καϋμενάκης και η συγκινητική στήριξη και συμπαράσταση που έδειξαν στον Σαρρή, τον πρόεδρο της ΕΠΟ.

Τα αφεντικά του Μποροβήλου που είχαν κηρύξει την επανάσταση κόντρα στην αλητεία που κυριαρχεί στο ποδόσφαιρο, που κατήγγειλαν στον πρωθυπουργό τον εκλεκτό της ΕΠΟ διαιτητή Γιάχο, που έκαναν γνωστό στο πανελλήνιο της μεθοδεύσεις του «κλεμμένου Κυπέλλου» που διοργανώνει η ΕΠΟ, έκαναν παρέμβαση ΥΠΕΡ της ΕΠΟ στην δικαστική υπόθεση των δυο ενώσεων κατά της ομοσπονδίας!

Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει και στην επαναστατική μεταγραφή του Ζαραδούκα, που άφησε ελεύθερο ο αντίπαλος του Αστέρα στον «τελικό της ντροπής», Ολυμπιακός. Φαίνεται ο «μπουκαδόρος» των αποδυτηρίων ιδιοκτήτης της ομάδας του Πειραιά, αναγνώρισε την μάχη που δίνουν οι κ.κ. Μπάκος και Καϋμενάκης για την κάθαρση του Ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου και μόλις η ποδοσφαιρική τους εταιρεία εκδήλωσε ενδιαφέρων για έναν ποδοσφαιριστή που είχε συμβόλαιο με την ΠΑΕ ΟΣΦΠ, τον άφησε ελεύθερο «τιμής ένεκεν».

Παναγιώτης Αλιατάς
aliatas74@gmail.com

Με ρίζα από την Πόλη και παππού αθλητή της πρώτης ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ δεν θα μπορούσα παρά να είμαι παράφορα ερωτευμένος μαζί της

Continue Reading
Advertisement