ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

NON AEK

Θα παιχτεί τρελή μπάλα στον Σχοινιά!

Published

on

Τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου “Beach Soccer Stars” στο “Sailing Club” του Σχινιά Μαραθώνα από την 28 Ιουνίου – 1 Ιουλίου.

οριστικη αφισα

To 1o Τουρνουά Ακαδημιών “Beach Soccer Stars” θα διεξαχθεί από την Τρίτη 28 Ιουνίου μέχρι και την Παρασκευή 1 Ιουλίου στο Sailing Club στο Σχινιά Μαραθώνα.
Στο τουρνουά θα συμμετέχουν ποδοσφαιρικές ακαδημίες από όλη την Αττική με παιδιά που έχουν γεννηθεί από το 1999 έως και το 2004. (Κατηγορίες Παμπαίδων, Παίδων και Εφήβων.
Σκοπός του τουρνουά είναι η ανάπτυξη του ποδοσφαίρου άμμου (beach soccer) με την συμμετοχή νεαρών αθλητών, η χαρά και διασκέδαση των παιδιών δίπλα στη θάλασσα μέσα από αγώνες ποδοσφαίρου που θα διεξαχθούν σε 3 νέα γήπεδα με χαλαζιακή άμμο.
Στις 28/6 θα γίνει η προκριματική φάση των παμπαίδων (2003-2004), στις 29/6 η προκριματική φάση των παίδων (2001-2002), στις 30/6 η προκριματική φάση των εφήβων (1999-2000).Την τέταρτη μέρα της διοργάνωσης Παρασκευή 1/7, θα διεξαχθεί η ημιτελική και τελική φάση των αγώνων και θα ακολουθήσει η βράβευση της νικήτριας ομάδας με κύπελλο, μετάλλια, δώρα στις νικήτριες ομάδες και διπλώματα για όλους του συμμετέχοντες. Τις απονομές των μεταλλίων θα κάνουν γνωστοί ποδοσφαιριστές και παράγοντες.
Κατά τη διάρκεια του τουρνουά θα προωθηθούν μηνύματα κοινωνικής ευθύνης όπως «Κρατάω τις ακτές καθαρές» και «Όταν παίζω στην άμμο φοράω πάντα το αντιηλιακό μου».
Χορηγός επικοινωνίας είναι τα αθλητικά κανάλια NOVASPORTS ενώ Επίσημοι Χορηγοί του τουρνουά είναι οι εταιρείες ADIDAS, IROES.GR by STOIXIMAN, ECON, MINERAL TRADE, PRIMARY LINK, DOLE, PAPAZOTOS DESIGN & COSTRUCTION, ενώ χορηγός Social Media είναι το NEOLAIA.GR.
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 6943-104834 και στη σελίδα https://www.facebook.com/Beach-Soccer-Stars-1585082228455726/?pnref=story

Continue Reading
Advertisement