ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΕΚ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Κατάπιε τον ΠΑΟ, ο δικέφαλος

Published

on



 

 

Νίκη για τον ΑΟ Τριγλίας στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής. Ο δικέφαλος κέρδισε στη Ραφήνα με σκορ 2-0 τον ΠΑΟ Καλυβίων με σκόρερς τους Ταμπάκη και Δάρρα. Ήταν η πρώτη νίκη της Τριγλίας στο νέο πρωτάθλημα, όπου συμμετέχει μετά την περιπέτεια του υποβιβασμού της από την Γ’ Εθνική.

Παίζοντας απλό, στρωτό και ουσίας ποδόσφαιρο, η Τριγλία Ραφήνας πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα και έδειξε ότι αφήνει πίσω τον κακό της εαυτό που είχε δείξει στους τρεις πρώτους αγώνες.

Η ομάδα του Στάθη Ασλάνογλου μπήκε αποφασισιστικά στο γήπεδο και μόλις στο 7΄ έχασε την πρώτη της ευκαιρία, όταν το σουτ του Μουστόγιαννη έφυγε μόλις άουτ. Στο 12΄ ο Βασίλης Ταμπάκης από δεξιά με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ για την μεγάλη ομάδα της Ραφήνας. 11 λεπτά αργότερα και ο Δάρρας με δυνατή κεφαλία δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Αφουξενίδη, κάνοντας το Τριγλία Ραφήνας-ΠΑΟ Καλυβίων 2-0. Στο 25΄ ο Μάριος Μπάρδης με σωτήρια απόκρουση αποσόβησε τον κίνδυνο για την ομάδα της Ραφήνας. Στο 37΄ ο Βασίλης Ταμπάκης έπιασε σε κίνηση ένα πολυ δυνατό πλασέ, αναγκάζοντας τον Αφουξενίδη σε δύσκολη απόκρουση του.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την Τριγλία να πιέζει ειδικά στον χώρο του κέντρου και να κυριαρχεί στον αγωνστικό χώρο. Στο 49΄ δυνατό πλασέ του Μουστόγιαννη έδιωξαν πάνω στην γραμμή οι αμυντικοί των Καλυβίων. Στο 80΄ δυνατό σουτ του Βασίλη Ταμπάκη έδιωξε με υυπερένταση ο Αφουξενίδης.

Τριγλία Ραφήνας: Μπάρδης, Αρβανιτίδης, Σολδάτος (46’ Δελαπόρτας), Δάρρας, Νικολακόπουλος, Καραγιάννης, Ταμπάκης (90+’ Βεντούρας), Τσάγκαρης, Κακαράς, Μουστόγιανννης (90’ Παπαδιονυσίου), Ζαφειρόπουλος (90+’ Μάργαρης).

ΠΑΟ Καλυβίων: Αφουξενίδης, Χάιδος (65’ Κουφαλιάς), Σιδέρης, Θ. Χριστόπουλος, Καραγιάννης, Ντρέτσια (46’ Λάπας), Πάσκαλι, Ντούνης (15’ λ. τρ. Σύρος), Σταμάτης (65’ Σ. Χριστόπουλος), Κοτζάι, Αναστόπουλος

Επίσης… Αρχή πρωταθλήματος και πρώτη νικη για την ομάδα Κ-14 της Τριγλίας κόντρα στα Γλυκά Νερά.

Με ρίζα από την Πόλη και παππού αθλητή της πρώτης ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ δεν θα μπορούσα παρά να είμαι παράφορα ερωτευμένος μαζί της

Continue Reading
Advertisement