Μέντες: «Δυνατή η ενδεκάδα της ΑΕΚ»

0

Ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Νταβίντ Μέντες μίλησε για τον φιλικό αγώνα με την ΑΕΚ για την οποία μάλιστα μίλησε με τα καλύτερα λόγια.ÌÅÍÔÅÓ  ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ (ÊÕÐÅËËÏ 2014-2015)Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις έμπειρου Ολλανδού :

«Θα έλεγα ότι ήταν ένα καλό φιλικό παιχνίδι για εμάς που το είδαμε σαν ένα τεστ στο πρώτο μέρος γιατί παίξαμε με ένα σύστημα με το οποίο δεν είχαμε παίξει ξανά και χάσαμε 2-0. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως παίξαμε με ένα πιο γνωστό σύστημα σε εμάς, με πιο σύνηθες τρόπο και πετύχαμε κάποια τέρματα».

Για τη μη διεξαγωγή αγώνων: «Σίγουρα είναι αρνητικό και θέλουμε να παίζουμε επίσημα παιχνίδια. Μας χρειάζονται. Σήμερα δώσαμε ένα φιλικό όπου κάθε παίκτης έπαιξε από ένα 45λεπτο με μικτές ομάδες προκειμένου όλοι να πάρουν χρόνο συμμετοχής. Είναι αρνητικό το γεγονός ότι δεν υπάρχουν επίσημα παιχνίδια».

Για τις δυνατότητες της ΑΕΚ: «Αναμφισβήτητα ήταν ένα δύσκολο φιλικό. Η ΑΕΚ έχει μια δυνατή ενδεκάδα, εμείς παίξαμε με ένα μεικτό σύνολο και στα δυο ημίχρονα. Η ΑΕΚ παίζει μόνιμα στην Football League και ήθελε να τα δώσει όλα για να κερδίσει».

Πηγή : gazzetta.gr


Comments are closed.