ΒΙΝΤΕΟ

Μαλλιοτραβήγματα… τέλος! (vid)

Published

on



Χουλτ και Τσόσιτς ζήτησαν συγνώμη ο ένας από τον άλλον και έτσι το χθεσινό περιστατικό θεωρείται λήξαν.

Στην συγκεκριμένη φάση, υπενθυμίζουμε, πως ο Τσόσιτς νευρίασε από κάποια… γαλλικά του Χουλτ και του τράβηξε την κοτσίδα, λίγο πριν η Μπάγερν εκτελέσει κόρνερ.

Μάλιστα ο Σέρβος αμυντικός ζήτησε πολλές φορές συγνώμη δηλώνοντας: Εχουμε φοβερή σχέση και πάντα γελάμε στην προπόνηση. Τώρα που το βλέπω σε βίντεο ντρέπομαι για τον εαυτό μου. Δεν αναγνωρίζω αυτό που έκανα. Μεταξύ μας δεν έχουμε κανένα πρόβλημα και το είπα και στα αποδυτήρια.

Δεν είναι δυνατόν να δείχνω τέτοια εικόνα μπροστά σε όλο τον κόσμο. Δεν έχω καμία δικαιολογία. Ζητάω συγγνώμη από την ομάδα, τον κόσμο, τον Χουλτ, τους δικούς μου ανθρώπους. Από όλους. Είμαι ένας άνθρωπος που πάντα κάνει πλάκα στα αποδυτήρια και γελάμε»,

Ενώ ο Χουλτ από την πλευρά του δήλωσε:

: «Ανταλλάξαμε κάποια λόγια μεταξύ μας. Είχαμε μία διαφωνία. Τέτοια πράγματα συμβαίνουν κατά την διάρκεια μιας αναμέτρησης μες το γήπεδο. Μιλήσαμε μετά το παιχνίδι. Στο βίντεο δείχνει χειρότερο από ότι ήταν στην πραγματικότητα.

Δεν θυμάμαι τι ακριβώς είπαμε. Φωνάξαμε ανόητα πράγματα ο ένας τον άλλον. Είναι πράγματα που συμβαίνουν μέσα σε ένα γήπεδο. Όταν παίζεις απέναντι στην Μπάγερν δεν κουράζονται μόνο τα πόδια, αλλά και το μυαλό. Ζητήσαμε συγγνώμη ο ένας στον άλλον μετά το τέλος του ματς».

Δείτε το βίντεο και βγάλτε τα συμπεράσματα σας!

ΤΑ 'ΚΑΛΥΤΕΡΑ'

Exit mobile version