ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τι αποκαλύπτουν στο AEK LIVE, 3 ποδοσφαιριστές που κέρδισαν τον Ηρόδοτο

Τα δυνατά και αδύνατα σημεία του αντιπάλου της Ένωσης αποκαλύπτουν στο AEK LIVE, τρειςποδοσφαιριστές που κέρδισαν την ομάδα της Αλικαρνασσού.

Published

on

Τα δυνατά+αδύνατα σημεία του αντιπάλου της Ένωσης αποκαλύπτουν στο AEK LIVE 3 ποδοσφαιριστές που κέρδισαν με τις ομάδες τους τον Ηρόδοτο

Ηρόδοτος-Πανηγυρικό-640x420

Την προηγούμενη αγωνιστική, ο Ηρόδοτος εκμεταλλεύτηκε το στραβοπάτημα της ΑΕΚ στο Μενίδι και την προσπέρασε στην 1η θέση της Βαθμολογίας. Η ομάδα της Αλικαρνασσού βρέθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας έχοντας μία νίκη παραπάνω απ’την Ένωση (7, αλλά χωρίς να έχει πάρει ρεπό), δεν ήρθε ποτέ ισόπαλος, αλλά μέχρι στιγμής έχει ηττηθεί δύο φορές. Η πρώτη απώλεια ήταν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, με τον Αστέρα Βάρης να επικρατεί 2-0, ενώ η δεύτερη ήταν απ’τον Περαμαϊκό (1-0) για την 4η αγωνιστική.

Όσοι έχουν δει αγωνιζόμενο τον κρητικό σύλλογο υποστηρίζουν, πως είναι απ’τα καλύτερα συγκροτήματα του 6ου ομίλου, το παιχνίδι του διαφέρει απ’τις άλλες ομάδες, ενώ χαρακτηρίστηκε άτυχος. Ο λόγος; Ο Ηρόδοτος με το υλικό που έχει κάλλιστα θα μπορούσε να τερματίσει πρώτος και να ανεβεί στη Β’Εθνική, εξαιτίας της παρουσίας της ΑΕΚ όμως, το όνειρο της ανόδου θα πάρει παράταση… Βέβαια, οι άνοδοι κερδίζονται στο χορτάρι και όχι στα λόγια και τις εκτιμήσεις. Συνεπώς, οι παίκτες της Ένωσης θα πρέπει να αποδείξουν την ανωτερότητά τους στο γήπεδο και να μην παρουσιάσουν την ίδια αδιαφορία που εμφάνισαν με τον Αστέρα Βάρης.

Επιμέλεια: Χρήστος Κωνσταντινίδης

Το AEK LIVE, ζήτησε την άποψη τριών ποδοσφαιριστών που έχουν αντιμετωπίσει τον Ηρόδοτο και τον νίκησαν. Ο λόγος για τους Αλέξανδρο Σκουρλή,  Ντέμη Ζώνα,  Λευτέρη Βεστάκη. Οι δύο πρώτοι είναι παίκτες του Αστέρα, ενώ ο τελευταίος αγωνίζεται στο Πέραμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ζώνας είχε σκοράρει στο ματς με τους Κρητικούς, ενώ με το γκολ που πέτυχε ο Βεστάκης, η πειραϊκή ομάδα είχε πάρει το τρίποντο. Και οι τρεις συμφώνησαν ότι οι Κρητικοί ήταν δύσκολος αντίπαλος. 

skourlisΤρεχαντήρια

«Το ματς με τον Ηρόδοτο είχε γίνει την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Πρέπει να έχουν αλλάξει πολύ από τότε. Γιατί μας είχε κάνει εντύπωση μετέπειτα πώς ο Ηρόδοτος έπαιρνε συνεχόμενα αποτελέσματα», δήλωσε αρχικά ο Αλέξανδρος Σκουρλής. Όσον αφορά τον τρόπο που αγωνίζεται ο κρητικός σύλλογος, ο στόπερ της Βάρης τόνισε: «είναι μαχητική ομάδα ο Ηρόδοτος. Έχει πολύ καλή φυσική κατάσταση, οι ποδοσφαιριστές τρέχουν συνεχώς και διαθέτουν δυνατό πρέσινγκ».

«Παίζουν μπάλα, προσοχή στον Πήλιο»

zonasΓια τον Ντέμη Ζώνα, ο Ηρόδοτος είναι μία ομάδα με την οποία, κάθε αντίπαλος ευχαριστιέται να παίζει. Γιατί, δεν επιδίδεται σε… αντιποδόσφαιρο, ένα χαρακτηριστικό που ισχύει κατά γενική ομολογία στις χαμηλές κατηγορίες. «Είναι καλή ομάδα. Ο Ηρόδοτος είναι απ’τις ομάδες που παίζουν μπάλα. Θυμάμαι, ότι δεν κλείστηκαν πίσω παρά το γεγονός ότι αγωνίζονταν εκτός έδρας. Είναι σημαντικό το γεγονός, ότι δεν προσπαθούν να καταστρέψουν το παιχνίδι κάνοντας γιόμες», δήλωσε ο άνθρωπος που έχει χαρακτηριστεί “συνήθης ύποπτος” καθώς σκοράρει συνεχώς για λογαριασμό του Αστέρα ( το εξακριβώσαμε εξάλλου στο Μενίδι).

Κληθείς να ξεχωρίσει έναν παίκτη του Ηροδότου, ο Ντεμίνιο των φτωχών είπε: «Το δεκάρι του Ηροδότου, ο Πήλιος μου άρεσε πάρα πολύ. Απ’ ότι ξέρω προέρχεται απ’τον Εργοτέλη». «Το σημαντικότερο στοιχείο αυτής της ομάδας είναι ότι διαθέτει χαρακτήρα. Είναι πολύ καλά παιδιά και έχουν άψογη συμπεριφορά», κατέληξε ο Ζώνας.

vestakisΕυάλωτοι στα άκρα

Ο Περαμαϊκός είχε νικήσει τον Ηρόδοτο, στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, με γκολ του Λευτέρη Βεστάκη ύστερα από αντεπίθεση. Ο σκόρερ της πειραιώτικης ομάδας μιλώντας στο ΑΕΚ LIVE επισήμανε το καλό στήσιμο των Κρητικών. «Είναι μια καλή ομάδα. Τότε παρουσιάστηκε καλά στημένη και εμείς δυσκολευτήκαμε πολύ για να τους “πάρουμε”. Έπαιξε με κάτω την μπάλα, διαθέτει δυνατό κέντρο και ήταν σχεδόν άψογη τακτικά. Ωστόσο, πιστεύω ότι το αδύνατό της σημείο είναι στα άκρα της άμυνας. Απ’εκεί δημιουργήθηκε το ρήγμα και προήλθε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση», δήλωσε ο Βεστάκης.

 

Continue Reading
Advertisement