ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΒΙΝΤΕΟ

Μεταξύ κατεργαραίων, ειλικρίνεια

Published

on

Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος σώφρων οπαδός της ΑΕΚ που να θεωρούσε ότι υπήρχε έστω και η παραμικρή πιθανότητα παραμονής του Αργεντινού άσου στην Ένωση.

Γράφει ο Βαγγέλης Καραμφυλλίδης

Γνωρίζοντας τα οικονομικά δεδομένα αλλά και την οικονομική πολιτική της ΠΑΕ ΑΕΚ, ποιος θα μπορούσε να θεωρήσει πιθανό το να δαπανηθεί ένα ποσό ύψους 6.000.000€ για να καλυφθεί η ρήτρα του Πόνσε και άλλο 1.000.000€ περίπου για να καλυφθούν οι απολαβές του παίκτη; Η μοναδική οικονομική υπέρβαση που έχει πραγματοποιηθεί έως τώρα ήταν η απόκτηση του Λιβάγια με το ποσό ρεκόρ… των 1.800.000€ και σίγουρα στην Λας Πάλμας δεν αισθάνονται και τόσο περήφανοι για την πώληση ενός παίκτη υψηλής ποδοσφαιρικά αξίας σε τόσο χαμηλή τιμή.

Διαβάζω διάφορα δημοσιεύματα και προσωπικές απόψεις δημοσιογράφων και αρθρογράφων, ότι η διοίκηση για την περίπτωση του Πόνσε ήταν διατεθειμένη να κάνει την υπέρβαση καλύπτοντας την ρήτρα του και ότι αποτέλεσε μια εξαίρεση στην σφικτή οικονομική πολιτική της. Λογικά πιστεύουν ότι το νοητικό επίπεδο και η κριτική σκέψη του μέσου Ενωσίτη κυμαίνεται σε επίπεδο… δαπέδου. Γιατί δεν είναι δυνατόν να περιμένει κάποιος ότι η ΠΑΕ θα μπορούσε να δαπανήσει για έναν παίκτη ένα ποσό γύρω στα 10.000.000€, την ίδια ώρα που έχουμε διαβάσει ότι χαλάνε μεταγραφικά deals με παίκτες για  ποσά της τάξεως των 50.000€ και 80.000€.

Ας πάμε όμως και στις δηλώσεις του ίδιου του ποδοσφαιριστή, ο οποίος ευχαρίστησε την ΑΕΚ και ανέφερε πως παρότι η ομάδα ήταν διατεθειμένη να τον αποκτήσει, ο ίδιος επιθυμεί να δοκιμάσει τις δυνάμεις του σε ένα πιο απαιτητικό πρωτάθλημα. Καταρχάς, είναι αναφαίρετο δικαίωμα του Πόνσε (και του κάθε Πόνσε) να θέλει να αγωνιστεί σε ένα ανώτερο και πιο δυνατό πρωτάθλημα από το ελληνικό.  Tο αν όντως έλαβε διαβεβαιώσεις για την παραμονή του,  ας το αφήνουμε στην κρίση και στη σκέψη, του κάθε φίλου της ΑΕΚ.

Με ρίζα από την Πόλη και παππού αθλητή της πρώτης ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ δεν θα μπορούσα παρά να είμαι παράφορα ερωτευμένος μαζί της

Continue Reading
Advertisement