ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ παίζουν για τη Γενοκτονία – Ειδική πρόσκληση στον Μελισσανίδη

Οι κιτρινόμαυροι θα παίξουν στην Κατερίνη και η Λέσχη

Published

on

Οι κιτρινόμαυροι θα παίξουν στην Κατερίνη και η Λέσχη

Σε μία ιδιαίτερη διοργάνωση θα συμμετέχουν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Οι βετεράνοι της Ένωσης θα αγωνιστούν σε τουρνουά ποδοσφαίρου στην Κατερίνη, το οποίο πραγματοποιείται στο πλαίσιο εκδηλώσεων για τη Γενοκτονία των Ποντίων.

Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Μαΐου, μία ημέρα πριν την επέτειο μνήμης, στα πλαίσια των «ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΕΙΩΝ 2019», τις εκδηλώσεις του Ιερού Ναού του Αγίου Χριστοφόρου. Οι αγώνες θα διεξαχθούν «… ὑπό τήν αἰγίδα τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης καί Πλαταμῶνος, μέ σκοπό ἀπό τά ἒσοδα πού θά προκύψουν νά προχωρήσουμε στήν ἀνέγερση Κωδωνοστασίου (Καμπαναριοῦ)».

Την Κυριακή 19 Μαΐου, στις 11:30 το πρωΐ στην αίθουσα εκδηλώσεων του ναού θα γίνει ομιλία αφιερωμένη στη Γενοκτονία σε συνεργασία με την Λέσχη Ιστορίας και Πολιτισμού της ΑΕΚ! Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί ειδικό αφιέρωμα στον Κοτζά Αναστάς (Αναστάσιο Παπαδόπουλο) τον Κολοκοτρώνη του Πόντου.

«Είμαι είμαι φίλαθλος της ΑΕΚ από τα γεννοφάσκια μου καθώς και όλη μου η οικογένεια και μάλιστα οργανωμένοι στον ΣΦ ΑΕΚ Κατερίνης», αναφέρει στο aek-live.gr ο πρωτοπρεσβύτερος του ναού, π. Σωκράτης Ξενίδης.

Ειδική πρόσκληση στην εκδήλωση έχει λάβει ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης.

Continue Reading
Advertisement