ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ποια είναι η Promosport;

Published

on

Η ΑΕΚ συμφώνησε με την εταιρία μάρκετινγκ Promosport και εμείς αναλάβαμε να σας την παρουσιάσουμε.

Το πλήρες όνομα της έταιριας είναι:”PROMOSPORT MARKETING & CONSULTING A.E.

Η PROMOSPORT είναι εταιρία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών Αθλητικού Marketing & Management που ιδρύθηκε το 1998 και από τότε καλύπτει όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων του αθλητικού περιβάλλοντος.

Η PROMOSPORT εξειδικεύεται σε: 

  • Συμβουλευτικές Υπηρεσίες
  • Αγορά – Πώληση Διαφημιστικών Δικαιωμάτων
  • Διοργάνωση Αθλητικών Γεγονότων
  • Χορηγίες (consulting,  Διαπραγμάτευση, Υλοποίηση)
  • Σχεδιασμό Προωθητικών Ενεργειών
  • Δημόσιες Σχέσεις
  • Εκπροσώπηση Αθλητών

Διαφημιστικά δικαιώματα 2014-2015

α) Ποδόσφαιρο: Η PROMOSPORT έχει τα δικαιώματα της περιμετρικής διαφήμισης όλων των εντός έδρας αγώνων των κάτωθι ομάδων της Superleague, για αγώνες Πρωταθλήματος και Κυπέλλου: ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ και ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ.

β) Μπάσκετ: Η PROMOSPORT έχει τα αποκλειστικά χορηγικά δικαιώματα: της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας.

Η PROMOSPORT έχει τα αποκλειστικά διαφημιστικά δικαιώματα: στη διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών και σε όλους του αγώνες της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας που διεξάγονται στην Ελλάδα (π.χ. Τουρνουά Ακρόπολις)..

γ) Βόλεϊ: Η PROMOSPORT έχει συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ) για τα χορηγικά δικαιώματα των Πανελληνίων ΠρωταθλημάτωνBeach VolleyΑνδρών & Γυναικών (Masters)και των ηλικιών κάτω των 20 ετών (Juniors). Επίσης, έχει συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ) και με την Ένωση Σωματείων Αμειβομένων Πετοσφαιριστών (ΕΣΑΠ)

H εταιρία παράλληλα διαχειρίζεται τηλεοπτικά δικαιώματα πολλών, κυρίως ποδοσφαιρικών, γεγονότων ωστόσο πέρυσι είχε κληθεί να πληρώσει ένα πρόστιμο για καθυστερημένη καταβολή του 10% των εσόδων από αυτά.

Έχει πολλούς εμπορικούς συνεργάτες όπως πλέον και την ΑΕΚ. Μέσα σε αυτούς βρίσκονται και οι επίσης χορηγοί της ΑΕΚ, FUJITSU και ΟΤΕ ΤV.

 

 

ΤΑ 'ΚΑΛΥΤΕΡΑ'

Exit mobile version