ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΜΠΑΣΚΕΤ

“Ποιος είδε την ΑΕΚ και δεν τη φοβήθηκε”!

Πανέτοιμη για τη μεγάλη της επιστροφή η ΑΕΚ!

Published

on

Εντυπωσιακή ήταν η πρώτη παράσταση της ΑΕΚ στη φετινή Α2 κόντρα στον ΟΦΗ, όπως αναφέρει ο έμπειρος δημοσιογράφος, Αντώνης Παπουτσάκης.

DSCN8731

Τόνισε πως η ομάδα έχει εξαιρετικό σύνολο που αν το εκμεταλλευτεί θα ανέβει στην Α1, ενώ αναφέρθηκε και σε αγωνιστικά ζητήματα.

Αναλυτικά τα λόγια του στην “Ωρα των Σπορ”:

«Ούτε ο ΟΦΗ ούτε οι …σεισμοί φαίνεται ότι τρομάζουν την φετινή ΑΕΚ. Στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, λίγη ώρα μετά το ταρακούνημα από τα Ρίχτερ η ΑΕΚ έκανε επίδειξη δύναμης επί του νεανικού ΟΦΗ. Μια πρεμιέρα κρύβει παγίδες αλλα για την ΑΕΚ η μόνη …παγίδα ήταν το 7-0 σερί του ΟΦΗ στην αρχή που μετέτρεψε το 0-5 σε 7-5 μέσα σε δύο λεπτά. ΄Αντε και το 15-11 στο οκτάλεπτο. Μετά ποιος είδε την ΑΕΚ και δεν την φοβήθηκε.

Είχε επιθετική πολυφωνία και κυρίως άμυνα γρανίτη .Και πίεζε συνεχώς οδηγώντας τον ΟΦΗ σε είκοσι λάθη , διότι τα υπόλοιπα τρία τα έκανε μόνος του… Παρεμπιπτόντως για να μην το ξεχάσω ,το άλλο λάθος ήταν και η αγένεια που έδειξε στο τέλος του παιχνιδιού ο προπονητής κύριος Τακιανός που πήγε στην συνέντευξη Τύπου μετά από 30 λεπτά, διότι μιλούσε στους παίκτες του… Ο αντίπαλος προπονητής που περίμενε καρτερικά αλλά και οι δημοσιογράφοι δεν έχουν …ψυχή; Τέλος πάντων.

Η ΑΕΚ,γ ι’ αυτήν γράφουμε τώρα, στο συγκεκριμένο παιχνίδι έδειξε σαν να είναι στη μέση του πρωταθλήματος. Τέτοια ομοιογένεια έδειξε με το καλημέρα στο πρωτάθλημα και επίσης δεν έχει μόνο έναν παίκτη για να στηριχθεί. ΄Ολοι μαζί αποτελούν ένα θαυμάσιο σύνολο και οι δώδεκα μπορούν ανά πάσα στιγμή να προσφέρουν εξίσου. Αυτό μου έκανε περισσότερη εντύπωση και είναι η μαγιά για την άνοδο της ομάδας στην Α1. Δικαιολογημένα, λοιπόν, την χρίζουν όλοι φαβορί για την άνοδο αρκεί να μην μείνει σε αυτό το παιχνίδι…»

Μεγαλωμένος σε χρόνια που το να είσαι ΑΕΚ δεν είναι και το πιο συνηθισμένο πράγμα στον κόσμο. Άλλωστε γεννημένος το 1990 το πρώτο πρωτάθλημα που είδα από την ποδοσφαιρική ΑΕΚ ήταν το 2018. Χρόνια συνήθως αποτυχημένα, μίζερα αλλά με πολύ συναίσθημα και πάθος. Ένα πάθος που ολοένα και μεγαλώνει όπως το μεγαλείο της... Δεν είμαστε ΑΕΚ για τα εύκολα. Κάθε μέρα δίπλα της είναι και ένας άνισος αγώνας μεταξύ λύπης και χαράς. Και πολλή πολλή αγάπη.

Continue Reading
Advertisement