ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρότυπο η εκκαθάριση της ΠΑΕ ΑΕΚ για τον Μπέο!

Published

on

Για την κόντρα που έχει προκύψει ανάμεσα σε ΑΕΛ και Ολυμπιακό Βόλο μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Volos 9.86 ο άνθρωπος που πλέον έχει την λαϊκή ετυμηγορία για να είναι δήμαρχος στον δήμο του Βόλου. Μάλιστα παρουσίασε την εκκαθάριση της ΠΑΕ ΑΕΚ για να δείξει πως δεν μπορεί η Λάρισα να έχει κάνει εκκαθάριση και κατά συνέπεια πως δεν μπορεί να αγωνιστεί στην Football League.

Διαβάστε το σχετικό σημείο της δήλωσης του: Η ΑΕΚ ανακοίνωσε πως αρχίζει την εκκαθάριση στις 7/6/2013 και χρειάστηκε ένας μήνας μέχρι τις 8/6 μόνο και μόνο για να αρχίσει η διαδικασία. Η εκκαθάριση ολοκληρώθηκε στις 4/4/2014 και τον Ιούνιο του 2014 δημοσιεύτηκε στο ΓΕΜΗ το νέο ΑΦΜ. Με τις νόμιμες δηλαδή διαδικασίες χρειάστηκε ένας ολόκληρος χρόνος από την αρχή ως το τέλος της εκκαθάρισης. Αυτοί πώς το πέτυχαν μέσα σε μία ημέρα;
Βέβαια ζούμε στην Ελλάδα που μπαίνεις φυλακή χωρίς αποδείξεις, που μπουκάρουν στο σπίτι σου οι εφοριακοί αν χρωστάς στην εφορία. Η εκτίμησή μου είναι πως η δεν γίνεται η ομάδα αυτή να συμμετέχει σε καμία κατηγορία, δεν έχει καμία τύχη.

ΤΑ 'ΚΑΛΥΤΕΡΑ'

Exit mobile version