ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΕΚ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Στην κορυφή η ΑΕΚ της Άρτας!

Published

on

Την τρίτη της νίκη σε ισάριθμα ματς πέτυχε η ομάδα της Καμπής, στην έδρα της, υποχρεώνοντας τον Απόλλωνα Γλυκορίζου στη δεύτερή του ήττα. Το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά, με λίγες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.



Στο 15ο λεπτό, ο Μπιρμπίλης προειδοποίησε την άμυνα του Απόλλωνα, όταν πρόλαβε την έξοδο του Λάζαρου και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Η κατάληξη της φάσης δεν ήταν η ίδια στο λεπτό, όταν ο ίδιος παίκτης βρέθηκε στο δεύτερο δοκάρι σε καλή θέση και από κοντά έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα, για το 1-0, αξιοποιώντας το στατικό χτύπημα του Σταμάτη, σε μια κομπίνα που απέφερε αρκετά γκολ τα προηγούμενα δύο χρόνια, για το Πέτα, όπου αγωνιζόντουσαν οι δύο συμπαίκτες. Το πρώτο μέρος κύλησε χωρίς κάποια άλλη ιδιαίτερη φάση, με τον Απόλλωνα να μη γίνεται ιδιαίτερα απειλητικός.

Στην επανάληψη, οι φάσεις ήταν και πάλι μετρημένες, με το ματς να είναι ένα κλασικό παιχνίδι που κρίνεται στο γκολ. Οι δύο ομάδες είχαν στο δεύτερο μέρος από μία πολύ καλή στιγμή για να σκοράρουν, με τη μεν Καμπή να απειλεί πρώτη στο 70ο λεπτό, όταν παράλληλο γύρισμα απομακρύνθηκε τελευταία στιγμή από τους αμυντικούς του Απόλλωνα, ο οποίος είχε την ευκαιρία του να πάρει έστω την ισοπαλία, στο 82ο λεπτό, όταν ο Κορέλης έκανε το γύρισμα στον Τρούλλη που πλάσαρε προς την εστία, με τους αμυντικούς να απομακρύνουν σωτήρια προ του τέρματος και κρατώντας το υπέρ τους σκορ. Ο Απόλλωνας ολοκλήρωσε το παιχνίδι με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Κόνιαρη.

Διαιτητής : Κουτσιαύτης Αριστομένης Βοηθοί : Νούσιας Οδυσσέας – Παπαμιχαήλ Αποστόλης

ΑΕ Καμπής (Μπακόλας) : Μπόλης, Στέργιος, Τσιγαρίδας (80′ Βλάρας), Ντούπης, Μπέτσας (83′ λ.τρ. Λιόντος), Μπιρμπίλης, Παλιάτσος (65′ Κωστάκος), Σταμάτης Σ., Μουστακλής (94′ Μπανιάς), Μπεζεβέγκης, Παππάς

Απόλλων Γλυκορίζου (Κοσμάς) : Λάζαρος, Χαϊντάρι, Καφαλής, Δήμητσας (32′ λ.τρ. Παππας – 46′ λ.τρ. Κορέλης), Γιώτης, Τρούλλης, Γεωργάκης, Κόνιαρης, Γιάννενας, Δήμος, Γρηγορίου (70′ Κατσιγιάννης)

Πηγή: artagoal.gr

Με ρίζα από την Πόλη και παππού αθλητή της πρώτης ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ δεν θα μπορούσα παρά να είμαι παράφορα ερωτευμένος μαζί της

Continue Reading
Advertisement