ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΑΕΤΙΣΙΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ

Τα όνειρα μας είναι δανεικά

Published

on

 

Αετίσιες Κραυγές (1-7-2019)

 

 

  1. Κάποτε με δυο δανεικούς που είχε φέρει ο τεράστιος Φερνάντο Σάντος, παραλίγο να πάρουμε το πιο απίθανο πρωτάθλημα όλων των εποχών. Το πρόβλημα δεν είναι οι δανικοί. Το πρόβλημα είναι ότι στην κατεστημένη οικονομική τακτική δεν υπάρχει άλλη λύση.

 

  1. «Μην κοιτάς πόσοι ψηφίζουν και τι ψηφίζουν, να κοιτάς ποιοι ελέγχουν την ψηφοφορία» Ιωσήφ Στάλιν

 

  1. Το πρόβλημα δεν είναι ο αδελφός του Ηλία Παπαθεοδώρου, αλλά το γεγονός ότι είναι ένας προπονητής μικρομεσαίας αξιακής κατηγορίας και η έλευση του συνοδεύτηκε με το αφήγημα της ανάδειξης των νεαρών παικτών, όχι δηλαδή μιας ομάδας πρωταγωνίστριας.

 

  1. Η σωστή πρόταση δεν είναι να γίνει ερασιτεχνικό το ένα ή το άλλο άθλημα. Η σωστή πρόταση είναι η απαγόρευση της επιχειρηματικής δράσης στο χώρο του αθλητισμού. Μόνο αυτή η εξέλιξη δίνει λύσεις στις παθογένειες που βιώνουμε.

 

  1. Αυτή εδώ η στήλη δε θα μπορούσε να μη χαιρετίσει την πρόταση του Αλέξη Αλεξίου. Χρόνια τώρα τα λέμε και τα εξηγούμε. Βέβαια μεγάλα παιδιά είμαστε και καταλαβαίνουμε το καιροσκοπικό της πρότασης. Θα τα πούμε όμως και παρακάτω.

 

  1. Το 2003 ο Ολυμπιακός στο περιβόητο πλάνο Κόκκαλη μάζεψε 66.000 θύματα γαύρους και τους πήρε από 60 ολόκληρα ευρώ. Το συνολικό ποσό ήταν 3,96 εκ. ευρώ. Αλλά εντάξει, ο Γιαννακόπουλος θα μαζέψει 20 εκ. από τον κόσμο και θα σώσει την Πανάθα.

 

  1. Τον Ηλία Παπαθεοδώρου τον πήραμε γιατί κατάφερε να κρατήσει όρθιο τον διαλυμένο ΠΑΟΚ όπως είχαμε πάρει τον Μαρίνο Ουζουνίδη επειδή είχε καταφέρει να κρατήσει όρθιο τον διαλυμένο Παναθηναϊκό. Πλάκα δεν έχει;

 

  1. Είναι άλλο πράγμα το παίζω ωραία μπάλα και από την αφάνεια γίνομαι «Ατρόμητος» ή «Άρης» και άλλο το κυριαρχώ με την έννοια του πρωταθλητισμού. Αυτό το δεύτερο με «δεύτερες» και οικονομικές επιλογές δε γίνεται.

 

  1. Τελικά τελευταία στιγμή τη μάχη την κέρδισε ο Άμπελ ο Φερέιρα…

 

  1. Δεν έχει αγοράσει και ο Μελισσανίδης καμία ομάδα στην Αγγλία να φέρνει και σε εμάς τα σαπάκια που αποτυγχάνουν εκεί, όπως κάνει ο γίγαντας ο Φαταούλ στους γαύρους.

 

  1. Πρότεινες Αλέξη μου, να γίνει το βόλεϊ ερασιτεχνικό όπως είναι το πόλο, το χάντμπολ αλλά και το βόλεϊ γυναικών. Εκεί δηλαδή είναι όλα καλά; Η επιχειρηματική δράση έχει εμποδιστεί ώστε να μη γίνει το πόλο το πιο υδροκέφαλο λάφυρο της Φαταουλικής οργάνωσης;

 

  1. Ο Νταμπίζας έχει κάνει πρόταση ανανέωσης στον Χατζηγιοβάννη με λιγότερα από 100 χιλιάρικα το χρόνο και απορεί που η μεριά του ποδοσφαιριστή δεν την αποδέχεται.

 

  1. Για να το λέει ένα διακεκριμένο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και αδιαμφισβήτητος οπαδός του ΠΑΟΚ, νομίζω ότι δεν έχουμε δικαίωμα να το αμφισβητήσουμε.

 

  1. Σύντροφοι ΠΑΟΚτζήδες, σύντροφοι αντικειμενικοί και ανεξάρτητοι δημοσιογράφοι, πέρυσι τα λέγατε για την διάλυση της πρωταθλήτριας ομάδας. Σε πολλά είχατε δίκιο. Φέτος με την νταμπλούχα ομάδα του απεριόριστου μπάτζετ τι πάθατε… μουγγαθήκατε;

 

  1. Δυο λόγια για την «καραμέλα Τότεναμ» που έκανε γήπεδο και όχι μεταγραφές: πριν μπει σε αυτή τη φάση είχε κάνει πανάκριβες μεταγραφές. Το 2012 είχε δώσει 15 εκατ. ευρώ για τερματοφύλακα, παίρνοντας τον Ούγκο Γιορίς από τη Λιόν.

 

  1. Η ΠΑΟΚάρα την ώρα που άφηνε να διαλυθεί η ομάδα του νταμπλ, έδινε 4 εκατ. ευρώ για κάποιον Ίσμαελ Σίλβα. Γι΄ αυτό φουκαρά μου πρέπει να σε ενδιαφέρει που τα βρίσκει τα λεφτά η προεδράρα και γιατί τα διοχετεύει στην αγορά.

 

  1. Ήταν Σεπτέμβριος του 2011 όταν η «Πράσινη» του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, έκραζε τον Νίκο Πατέρα που ζήταγε λεφτά από τον κοσμάκη. Σήμερα ζητά και προωθεί, αυτό που κάποτε έκραζε. Καλή δύναμη σύντροφοι βαζέλες. Τρέχτε να πληρώσετε τους σωτήρες σας.

 

  1. Και φυσικά είναι αντιληπτό ότι ο κ. Αλεξίου πρότεινε την διάλυση του επαγγελματικού βόλεϊ γιατί ανησυχεί για τους φουκαράδες τους επιχειρηματίες που τους μπλέκουν σε αθλητισμούς και σαχλαμάρες και τους τρώνε τα λεφτά.

 

  1. Η Τότεναμ που δεν έκανε μεταγραφές για να κάνει γήπεδο είχε δώσει το 2017 στον Άγιαξ, 45 εκατ. ευρώ, για την απόκτηση του 21χρονου τότε, Κολομβιανού αμυντικού, Σάντσες. Πριν πιπιλίσετε την καραμέλα που σας προσφέρουν, δείτε τη μην είναι δυσκοιλιότητας.

 

  1. Ξεκολλάτε λίγο από τους δανεικούς και τις οψιόν αγοράς, γιατί με την οικονομική πολιτική της ΠΑΕ ΑΕΚ μόνο αν πετύχουμε κάνα καλό δανεικό θα δούμε ξένο ποδοσφαιριστή επιπέδου ΑΕΚ.

 

  1. Αυτή είναι η κορυφαία «κραυγή» του Ιουνίου σύμφωνα με τους χρήστες του Twitter.

 

  1. Ο κ. Αλεξίου θέλει να διαλυθεί το επαγγελματικό βόλεϊ γιατί απαγορεύεται στις ομάδες να διαπραγματευτούν τα τηλεοπτικά τους δικαιώματα. Αν επιτρεπόταν, ξέρετε πόσα εκατομμύρια θα έπαιρνε ο Παμβοχαϊκός, η Κηφισιά και ο Ηρακλής Χαλκίδας;

 

  1. Ο φιλάνθρωπος, οικολόγος εφοπλιστής και ευεργέτης Αλαφούζος συνεχίζει το έργο του, δεν έχει κάνει ούτε μια μεταγραφή, μετράει μόνο αποχωρήσεις, άρα μειώνεται κι άλλο το χρέος. Άψογοι στα καθήκοντα τους οι υπάλληλοι Νταμπίζας και Δώνης.

 

  1. Επίσης η Τότεναμ κάνει τσουχτερές ανανεώσεις συμβολαίων με πληρωμένες υπεραξίες για να μπορέσει να διατηρήσει τους ποδοσφαιριστές που αγόρασε φτηνότερα, αλλά μέσα στην ομάδα έγιναν ακριβότεροι.

 

  1. Σύντροφοι βαζέλες τι γίνεται εδώ; Υπάρχουν παίκτες που δε γουστάρουν να παίζουν στην αυτοκρατορία του φαρμακοτρίφτη;

 

  1. Ας ελπίσουμε το «κόψιμο» του Πάρις Λι να έγινε όντως από τον Παπαθεοδώρου και για αγωνιστικούς λόγους. Να μην έχει να κάνει δηλαδή με το περιορισμένο μπάτζετ, ούτε με τα διάφορα δικαιώματα που έχουμε δώσει για τις διεθνείς μεταγραφές.

 

  1. Εάν πέσουν οι υπογραφές για Βοτανικό και ο κόσμος μαζέψει 20.000.000 ευρώ, τότε θα κάνει πρόταση να πάρει ο Ερασιτέχνης την ΠΑΕ. Εάν δεν εφαρμοστεί κάτι από τα δύο, τα παρατάει. Μέγας ευεργέτης Δημητράκης Γιαννακόπουλος.

 

  1. Ο προπονητής που ακυρώνει υπογεγραμμένο συμβόλαιο του Πάρις Λι ενός εξαιρετικού πλέι-μέικερ που έκανε τρομερές εμφανίσεις με την Αντβέρπ την οποία είχε οδηγήσει στο final-4 του μπασκετικού Τσου Λου… αναλαμβάνει μεγάλο ρίσκο.

 

  1. Και εδώ ένα περσινό πρωτοσέλιδο Πράσινης (30/6/18) του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, έτσι για να βγάζουμε χρήσιμα συμπεράσματα για τον τρόπο που κινείται και χρησιμοποιεί τον «αθλητισμό» η επιχειρηματική δράση.

 

  1. Στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδες είδαμε και ποιοι είναι τελικά αυτοί που θέλουν τους Αδαμίδηδες. Τρεις μέρες ψηλά στην επικαιρότητα η συνέντευξη του πρώην προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΚ.

 

  1. Δηλαδή Αλέξη μου στο Χάντμπολ είναι όλα καλά; Γιατί; Επειδή στο εκεί δίπολο ο ένας πόλος είναι η ΑΕΚ;

 

  1. Σύντροφοι ΠΑΟΚτζηδες τι γίνεται; Μετά το πρωτάθλημα των Πρεσπών και ενώ δεν έχετε κάνει ούτε μια σοβαρή μεταγραφή, έφυγε ο Κάνιας, ο Ολιβέιρα και Σάκχοφ, ο Κυριάκος x2 προτίμησε να γίνει βουλευτής και σας πούλησε χαλαρά ακόμα και το Ούφο με σκούφο.

 

  1. «Η ΑΕΚ δεν εκβιάζεται και δεν μπορεί να έχει ρόλο κομπάρσου σε μια λίγκα που έχει χάσει την αξιοπιστία της»… λέει ο κ. Αλεξίου για το βόλεϊ. Στη λίγκα του μπάσκετ όμως μπορεί να έχει μια χαρά ρόλο κομπάρσου, ε Αλέξη μου;

 

  1. Ας μη ξεχνάμε τις ημέρες και τα έργα αυτών των λαμπρών τέκνων του ποδοσφαίρου των αφεντικών. Γαύροι πατριώτες που ξέρουν από μπάλα και Ελλάδα προπαγανδίζοντας καθ’ υπόδειξη του αφεντικού τους επειδή δεν είχαν ούτε έναν παίκτη στην Εθνική.

 

  1. «Μόνη λύση για την ΑΕΚ ήταν αυτό που έγινε το 2013», αναφέρει ο Αδαμίδης. Ε ρε Αδαμίδης που σας χρειάζεται…

 

  1. Μη στεναχωριέστε για το Λουτσέσκου φίλοι ΠΑΟΚτζήδες, το περσινό νταμπλ των Πρεσπών θα το έπαιρνε και ο σκούφος του μόνος του.

 

  1. Ο συνδυασμός Λιόσια – Παπαθεοδώρου αναμένεται να δημιουργήσει παροξυσμό προσέλευσης οπαδών στα παιχνίδια της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ του χρόνου.

 

  1. Δεν πειράζει μωρέ… θα καθαρίσει ο μεγάλος ευεργέτης και σωτήρας του ΠΑΟΚ, ο φοβερός και τρομερός επενδυτής Ιβάν Σαββίδης που τόσο πολύ αγαπάει την ΠΑΟΚάρα και το λαό του.

 

  1. Ο μοναδικός αμυντικός που εξυπηρετεί τη φιλοσοφία του Καρντόσο για δημιουργία του παιχνιδιού από την άμυνα, είναι ο Τσιγκρίνσκι. Με δεδομένα τα προβλήματα του Ουκρανού δεν θα έπρεπε να αποκτηθεί ακόμα ένας τέτοιος αμυντικός;

 

  1. Σύντροφε Νταμπίζα, τι γνώμη έχεις για τον Γκαγιάς Ζαχίντ που θέλει να φέρει ο Δώνης στην Πανάθα;

 

  1. Για τη θέση του αμυντικού χαφ που έχει διακριθεί ο Αλέξανδρος Τζιόλης, έχει κάνει διεθνή καριέρα ο Ανδρέας Σάμαρης και αγωνίζεται εκεί με επιτυχία ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, εγώ θα έδινα και δεύτερη και τρίτη ευκαιρία στον Ερίκ Μοράν.

 

  1. Από Άθεος ξεκίνησε και βλέπω να κατεβάζει στις επόμενες εκλογές τον Άγγελο Αναστασιάδη.

 

  1. Αυτά για τους καλούς και τους κακούς δανεισμούς ποδοσφαιριστών αν δεν υπάρχει προοπτική αγοράς ,εγώ τα ακούω βερεσέ. Στο ποδόσφαιρο των αφεντικών και για 72 χρόνια συμβόλαιο να έχεις με ένα παίκτη, αν έρθει η κατάλληλη πρόταση του κουνάς το μαντήλι.

 

  1. Ο κ. Αλεξίου θέλει να διαλυθεί το επαγγελματικό βόλεϊ γιατί υπάρχουν κάτι παλιοχαρακτήρες αθλητές που κάνουν εκβιασμούς αν καθυστερήσει μία δόση. Θέλουν τα λεφτά τους οι απαράδεκτοι, σαν κάτι υπαλλήλους της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ που τον τρέχουν στα δικαστήρια.

 

  1. Όλοι αυτοί οι μεγιστάνες που κάνουν την εμφάνισή τους στα αθλητικά δρώμενα, αγοράζουν συλλόγους, φτιάχνουν γήπεδα κτλ. γιατί ανάμεσα στα άλλα ζητάνε χρήματα από τον κοσμάκη δε μπορώ να το καταλάβω.

 

Παναγιώτης Αλιατάς

aliatas74@gmail.com

twitter

facebook

 

Continue Reading
Advertisement