10 χρόνια αθεράπευτα γνήσια…

0

Είναι μεγάλη ευτυχία να λες και να γράφεις ό,τι θέλεις για την αγαπημένη σου ομάδα. Χωρίς γραμμές παραγόντων, χωρίς προσωπικές φιλοδοξίες και χωρίς χορηγίες. Είναι μεγάλη υπόθεση να αγαπάς την ΑΕΚ ανιδιοτελώς, ρομαντικά και κυρίως γνήσια.

Το ΑΕΚ-LIVE προσφέρει το χώρο γι’ αυτή τη δυνατότητα. Και αυτό είναι μεγάλη υπόθεση στην εποχή της πλήρους εμπορευματοποίησης ακόμη και των οπαδικών αισθημάτων. Μια γύρα να κάνει κανείς στο διαδίκτυο θα καταλάβει τι λέμε. Θα βρει άπειρους τύπους που ψάχνουν να κάνουν καριέρα μέσω της ΑΕΚ. Που τους ενδιαφέρει να προβάλλονται οι ίδιοι και όχι η ομάδα.

Το ΑΕΚ-LIVE, λοιπόν, δεν είναι ένα ακόμη site για την AEK. Δεν είναι ένα ακόμη site που θα γράψει ένα ρεπορταζάκι για τον Λιβάγια ή θα βγάλει μεταγραφικές φήμες που παίζουνε εκεί έξω με το κιλό. To AEK-LIVE προσεγγίζει με σεβασμό το λαό, την ιστορία και την καρδιά της ΑΕΚ από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη. Είναι site που θα βγάλει άποψη με κύριο γνώμονα τα όσα διαχρονικά πρεσβεύει η ομάδα.

Η ΑΕΚ της προσφυγιάς, της αντίστασης στο κατεστημένο, της εναντίωσης στον πόλεμο, της καθαρής συνείδησης και των αγωνιστικών επιτυχιών, υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει. Όσο κι αν ενοχλεί κάποιους εντός και εκτός των τειχών. Θα υπάρχει μέσα από αφηγήσεις και ιστορίες ανθρώπων που μπορεί κάποιοι να τους ξεχνάνε, αλλά αποτελούν τη ζωντανή ιστορία της ομάδας. Αποτελούν την ψυχή της.

Στο AEK-LIVE είμαι περίπου ενάμιση χρόνο, αλλά αυτό είναι που θαυμάζω περισσότερο από όλα: Παρά τις δυσκολίες και τις αναποδιές συνεχίζει αθεράπευτα γνήσια…

Χρόνια πολλά AEK-LIVE!

 

Νικόλας Κολυτάς

ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΡΕΥΜΑ – ΑΕΚ-LIVE

 


Comments are closed.