12 μέρες για την πρεμιέρα και η ΑΕΚ της Καρδιάς… ψάχνεται!

0

Δεν εξελίσσονται και με τον πιο ομαλό τρόπο τα πράγματα στο τμήμα βόλεϊ των ανδρών της Ένωσης, στην επιστροφή της ομάδας στην Volleyleague!

Η ομάδα του Νίκου Νεόφυτου είδε πριν λίγες μέρες τους Μαντέκα και Μασιέλ να αποχωρούν και έτσι κλήθηκε εν μέσω προετοιμασίας να βγει και πάλι στην αγορά. Μάλιστα, οι δύο αθλητές αποχώρισαν μόλις 2 μήνες μετά τον ερχομό τους στην ομάδα, ο πρώτος γιατί δεν βολευόταν με το ωράριο της δουλειάς του και ο δεύτερος για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους.

Ελλειπή προετοιμασία με την ομάδα έχει κάνει και το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα του καλοκαιριού, ο Γιώργος Τζουμάκας. Ο διεθνής αθλητής υπηρετεί στον στρατό ωστόσο σε λίγες μερές ο προπονητής Νίκος Νεόφυτος θα μπορεί να τον υπολογίζει κανονικά.

Η ΑΕΚ έχει την χαρά σήμερα να καλωσορίζει τον Στοϊλοβιτς που θα αντικαταστήσει τον Μασιέλ ωστόσο το κενό του Μαντέκα παραμένει και πιέζει την ομάδα. 12 μέρες απομένουν μέχρι την πρεμιέρα με τον Ολυμπιακό στο Ρέντη και ο ένας ακραίος της Ένωσης δεν έχει ακόμα προπονηθεί με την ομάδα ενώ ο άλλος ακόμα δεν έχει…αποκτηθεί!

Παρόλα αυτά ο Νίκος Νεόφυτος φαίνεται να κάνει καλή δουλειά αφού ακόμα και κάτω από αυτές τις συνθήκες η ΑΕΚ της Καρδιάς έχει δείξει πολύ καλό πρόσωπο, με τις δύο νίκες επί του Φοίνικα Σύρου και την μία επί του Παμβοχαϊκού, κάνοντας το 3/3 στα φιλικά.


Comments are closed.