ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αραβίδης: “Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος”

Published

on

filesaravidis_2_117259719

 O Χρήστος Αραβίδης παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις του ως ποδοσφαιριστής της εθνικής ανδρών ποδοσφαίρου . Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του φορ της Ένωσης:

«Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που φοράω το εθνόσημο. Από εκεί και πέρα θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, εφόσον μου ζητηθεί, για να βοηθήσω στην προσπάθεια που κάνουμε. Το μέλλον είναι μπροστά μου. Είναι χαρά μου που βρίσκομαι εδώ, θέλω να βρίσκομαι εδώ, να βοηθάω με την εμπειρία όσο μπορώ και είναι στο χέρι μου να είμαι εδώ».

Για το ματς με τη Φινλανδία:

«Η ομάδα της Φινλανδίας θεωρητικά δεν μπορεί να συγκριθεί μαζί μας. Το θέμα είναι να το δείξουμε στο γήπεδο. Είμαστε καλύτερη ομάδα και είναι στο χέρι μας να πάρουμε τη νίκη. Είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να μπορέσουμε με τη σειρά μας να δείξουμε πράγματα στο γήπεδο – γιατί ό,τι και να λέμε εκτός γηπέδου δεν αρκεί».

Για τη συνεργασία του με τον προπονητή κ. Τσάνα;

«Με τον κ. Τσάνα δεν έχω συνεργαστεί ξανά. Είναι χαρά μου να τον βρίσκω εδώ. Ξέρει… απ’ έξω τις Εθνικές ομάδες μπορεί να δουλέψει και να δώσει τα στοιχεία που θέλει και χρειάζεται η ομάδα για να ξεκινήσει τις νίκες».

Για τον κόσμο;

«Ο κόσμος είναι κοντά στην ομάδα χρόνια. Τον θέλουμε δίπλα μας, γιατί κανείς παίκτης δεν θέλει να βρίσκεται η Εθνική εκεί που είναι. Θα δώσουμε το 100% για να φέρουμε την Εθνική ξανά εκεί που αξίζει».

Για το θέμα του γκολ και τον ανταγωνισμό στην επίθεση;

«Το θέμα του γκολ είναι καθαρά θέμα ψυχολογίας, γιατί και τα προηγούμενα χρόνια μπορούσαμε και κάναμε καλά αποτελέσματα. Όσον αφορά τον ανταγωνισμό είναι χαρά για μία Εθνική ομάδα να έχει πολλές επιλογές. Είναι θετικό ότι έχουμε πολλούς και καλούς παίκτες για να βοηθήσουν αυτή την προσπάθεια. Είμαι σίγουρος ότι με το θέμα της ψυχολογίας να λύσουμε και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν».

Continue Reading
Advertisement