Ένας (ακόμα) ισπανός για την ΑΕΚ!

0
lopetegi_13224_1
Έναν προπονητή με εμπειρία και πλούσιο βιογραφικό πρόσθεσαν στη λίστα με τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Πογιέτ οι άνθρωποι της ΑΕΚ που χειρίζονται το συγκεκριμένο θέμα. Ο Ζουλέν Λοπετέγι όπως είναι ολόκληρο το όνομα του έχει ένα γεμάτο βιογραφικό μιας και έχει βρεθεί στο τιμόνι της Ράγιο Βαγιεκάνο και της δεύτερης ομάδας της Ρεάλ Μαδρίτης όμως οι μετοχές του ανέβηκαν από τη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού της Ισπανίας, με τις μικρές Εθνικές της οποίας γνώρισε σημαντικές επιτυχίες (μεταξύ αυτών το Ευρωπαϊκό U19 το 2012 και το Ευρωπαϊκό U21 το 2013). Τελευταία του ομάδα είναι η Πόρτο στην οποία έμεινε περίπου 2 χρόνια αποχωρώντας από τους Πορτογάλους πριν λίγους μήνες.
Φυσικά οι επιτυχίες του με την εθνική Ισπανίας δεν περνάνε απαρατήρητες καθώς στο μυαλό των ανθρώπων της Ένωσης είναι η στελέχωση της πρώτης ομάδας από παίκτες βγαλμένους από τα σπλάχνα της, τις ακαδημίες της δηλαδή.
Επίσης παρατηρούμε ότι στον Δικέφαλο προσπαθούν να επαναφέρουν τη συνταγή της δεκαετίας του 90 . Δηλαδή νέους φιλόδοξους,εξελίξιμους και ταλαντούχους παίκτες σε συνδυασμό με κάποιους έμπειρους. Μάλιστα σύμφωνα με δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών ο Ισπανός φαίνεται να έχει απορρίψει πρόταση από την εθνική Αλγερίας καθώς θέλει να προπονήσει σύλλογο που θα φτιάξει από την αρχή ο ίδιος . Οι επαφές με τους ως τώρα υποψήφιους προπονητές θα γίνουν πιο έντονες από την άλλη βδομάδα μετά δηλαδή και τον τελικό του Σαββάτου .

Comments are closed.