ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΜΠΑΣΚΕΤ

1968… Αυτές είναι οι τελευταίες ετοιμασίες για την πρεμιέρα

Published

on

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι διαδικασίες για την πρεμιέρα προβολής της ταινίας «1968», του Τάσου Μπουλμέτη.

Όπως έγινε γνωστό από την εταιρία Feelgood η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Δευτέρας 15 Ιανουαρίου, στο Θέατρο «Παλλάς».

Πρόκειται να παρευρεθεί το πολυπληθές καστ (ΙΕΡΟΚΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΦΕΤΖΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΗΤΣΙΚΩΣΤΑΣ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΑΪΝΑΣ, ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΑΥΡΟΜΑΤΑΚΗΣ, ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΡΟΥΦΑΚΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΥΡΟΣ, ΟΡΦΕΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΔΗΣ, ΘΕΜΗΣ ΠΑΝΟΥ, ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΧΑΝΟΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ, κ.ά.), πάρα πολλοί καλεσμένοι από τον κόσμο των τεχνών, αλλά και σύσσωμη η AEK μπάσκετ και πολλοί σημαντικοί παίκτες και παράγοντες του αθλητισμού.

Με βάση το πρωτόκολλο το «παρών» στην πρεμιέρα θα δώσουν προσκεκλημένοι, που έχουν ήδη προεπιλεγεί και βεβαίως δεν είναι ανοικτή στο κοινό. Ως επίσημη πρεμιέρα στους Κινηματογράφους ορίστηκε η 25η Ιανουαρίου 2018.

Για την κάλυψη της πρεμιέρας, παρακαλούνται οι δημοσιογράφοι και τεχνικοί των Καναλιών, ή άλλων ΜΜΕ, που επιθυμούν να πάρουν συνεντεύξεις ή δηλώσεις από τους συντελεστές της ταινίας να βρίσκονται στον χώρο, εκτός της αίθουσας, στις 20:00, στo backdrop, που θα έχουν στηθεί.

Αν κάποιοι επιθυμούν να παραμείνουν πάντα εκτός της αίθουσας και μετά τη λήξη της προβολής, για συνεντεύξεις ή δηλώσεις από τους συντελεστές, που να αφορούν στις αντιδράσεις τους, παρακαλούνται αυτές να πραγματοποιηθούν πάλι στο σημείο του backdrop.

Με ρίζα από την Πόλη και παππού αθλητή της πρώτης ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ δεν θα μπορούσα παρά να είμαι παράφορα ερωτευμένος μαζί της

Continue Reading
Advertisement