Να μην ξεφτιλιστούμε κιόλας!

0

Πριν από μέρες έγραφα για τον ανέφικτο στόχο του απόλυτου των νικών για την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής. Αν κάποιος μετά και το φιλικό με τον Ιωνικό εξακολουθεί να πιστεύει πως η ομάδα με την εικόνα που έχει δείξει μέχρι τώρα μπορεί να πάει τρένο έστω και στην Γ εθνική πλανάται οικτρά!

dellas-spata-gantzoudis

Αν πάλι καταφέρει ο Δέλλας να αλλάξει την εικόνα της ομάδας τόσο πολύ στα επίσημα θα είμαι ο πρώτος που θα του βγάλει το καπέλο!Περιμένουμε όλοι σαν θεό τον Τσιρίλο για να αλλάξει την εικόνα όλης της ομάδας!Μιλάμε για έναν παίχτη στα 37 του χωρίς να έχει κάνει προετοιμασία και που για να παίξει στην εντεκάδα θα πρέπει να μένει εκτός αποστολής ένας εκ των,Κορδέρο,Ντακόλ,Πόποβιτς και Μπρέσεβιτς,ο προγραμματισμός σε όλο του το μεγαλείο! Αν και υπήρχαν δεκάδες ονόματα Ελλήνων παιχτών και σε καλύτερη ηλικία από αυτή του Ιταλού στην αγορά,προτιμήθηκε ο Μπρούνο κι έτσι τώρα στα επίσημα η ομάδα θα στερείται κάποιο από τα πρωτοκλασάτα ονόματα της!
Δεν θέλω να κάνω εδώ καμία μομφή για την αξία του Τσιρίλο,ίσως να είναι κι ο κορυφαίος παίχτης για την ΑΕΚ,το θέμα είναι όμως πως πριν την απόκτηση του έπρεπε να ελεγχθούν όλοι οι παράμετροι κάτι που δεν έγινε! Το θέμα όμως δεν φαίνεται να είναι μόνο στα μετόπισθεν αφού η ομάδα δυσκολεύεται πολύ στην ανάπτυξη και στην δημιουργία με ομάδες που έχουν το ένα εικοστό από το δικό της μπάτζετ! Ξέρουμε όμως πως της ομάδες δεν της κάνουν μόνο τα μπάτζετ κι όλοι μέσα στην ομάδα πρέπει να ψαχτούν και να βρουν τι φταίει,γιατί ο ΑΕΚΤΖΗΣ φέτος δεν μπορεί να αντέξει κι άλλο πόνο εκτός από αυτόν της Γ εθνικής,αν είναι να έρχονται σαν και πέρυσι τα καφενεία και να κάνουν κάζο στη ΑΕΚ καλύτερα να το κλείσουμε το μαγαζί. Είπαμε ανέφικτος ο στόχος του απόλυτου νικών όχι όμως να ξεφτιλιστούμε κιόλας!

Υ.Γ. Κάποιος Κοροιβός η κάτι τέτοιο τέλος πάντων κέρδισε την αλλοτινή βασίλισσα της Ευρώπης!!!!

 

Χρήστος Γαντζούδης, aek-live.gr


Comments are closed.