EDITORIALS

Άντε γεια…

Published

on

Η ανακοίνωση της μεταβίβασης των μετοχών του Κομπότη και το τέλος εποχής που διαγράφεται στην Μοταφόγκο, θα γραφτεί ως μαύρη σελίδα στην ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου.. κρίμα.. θα λείψει σε όλους μας.. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

Ζὀρικα τα πράγματα και για Πόλντο, που αφού διαισθάνεται ότι το πρωτάθλημα φέτος δε μπορεί να το πάρει όπως τα τελευταία χρόνια.. αναγκάστηκε να βάλει το χέρι στην τσέπη και να πάρει Μιραλάς.. Φυσικά αυτή η κίνηση δείχνει τον πανικό που του έχει προκαλέσει ο ανταγωνισμός και το 50-50.. λέξεις άγνωστες για αυτόν που καθιέρωσε το 100-0 και τα παραρτήματα..

Συμφώνησε και ανανεώνει με την ΑΕΚΑΡΑ ο Τσιγκρίνσκι, ένας από τους κορυφαίους αμυντικούς του ελληνικού πρωταθλήματος που ταυτόχρονα είναι στη λίστα των 15 χειρότερων μεταγραφών της Μπαρτσελόνα.. αυτό για να βλέπουμε και τη διαφορά δυναμικότητας αλλά και το επίπεδο ποδοσφαίρου που απολαμβάνουμε στα χρόνια της εγκληματικής οργάνωσης..

Τελικά, έχω μπερδευτεί, τί πρέπει να τονιστεί.. Ότι ο Λεμονής παραμένει στρατιώτης? Ότι ο Μοντεστό έβγαλε πολλά από τις μεταφραφές του καλοκαιριού? Ότι έφταιγε ο Χάσι? Ότι ο Γκαρθία πήρε το πρωτάθλημα Αυστρίας και Ισραήλ? Οι παίκτες πάντως είπαν ότι δεν θα τους επηρεάσει η αλλαγή προπονητή..το ίδιο χάλια θα παίζουν. Πάντως αυτό που έχει σημασία είναι ότι ο Καραπαπάς δεν πετάει λευκή πετσέτα.. Χαρταετό ίσως.. Σερ -Τάκη μη πας μακριά.. ο καιρός γαρ εγγύς 2!

Ο Ιβαν ακολουθώντας γραμμή Τίγρη, είπε ότι δεν θα πάρει παίκτη από τον Παναθηναϊκό, μετά όμως συμφώνησε με Μολέδο γιατί «θεωρούνταν» παίχτης της Ιντερνασιονάλ.. Πιστός στην τακτική της κωλοτούμπας που εξάλλου εφαρμόζεται και από την κυβέρνηση που τον στηρίζει.. Θα φέρει κι άλλους παίκτες λέει.. μάλλον του περίσσεψαν κάτι λεφτά μετά το κλείσιμο της ΣΕΚΑΠ.. Ερώτηση: Ο Αζεβέδο είναι ο Ντάρσι Νέτο των φτωχών?

Κατά τ’ άλλα.. Συνέντευξη μέσα σε οίκο ανοχής έδωσε ο Μπουτάρης.. ο καθένας όπου αισθάνεται πιο φαμίλιαρ, δεν κρίνω.. Μαύρο στο MEGAλο κανάλι.. όπου να ‘ναι θα βγει στους δρόμους η Ζωή, ο Λάφα, και η Ραχήλ να υπερασπιστούν τους εν δυνάμει άνεργους.. Αλατόνερο που θέλετε..

ni_kar

ΥΓ. Καλή χρονιά σε όλους! Με δραχμούλα και Μασούντ.. αμέσως καλύτερα!

ΤΑ 'ΚΑΛΥΤΕΡΑ'

Exit mobile version