Δέλλας: “Στη Φιλαδέλφεια το γήπεδο που μας αξίζει”!

0

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του εμφανίστηκε ο προπονητής της ΑΕΚ μετά τη νίκη επί της Θύελλας.

dellas-pagos

Ο “Κολοσσός” τόνισε πως πρέπει η ομάδα να τελειώνει νωρίτερα τα παιχνίδια, αλλά το θετικό είναι πως δημιουργούνται ευκαιρίες και κάποια στιγμή θα μπουν.

Συγκεκριμένα τόνισε:

Ξεκινήσαμε καλά, είχαμε ρυθμό και τον έλεγχο του αγώνα. Κάποιες φορές το να έχεις τη μπάλα είναι πιο κουραστικό και να δημιουργείς, σε αντίθεση με τον αντίπαλο που τον ενδιέφερε να μην φάει πολλά γκολ. Κάναμε φάσεις και από τα πλάγια και από διεισδύσεις. Δεχτήκαμε γκολ στο τέλος γιατί δεν το τελειώσαμε. Όπως συμβαίνει πάντα στο ποδόσφαιρο ο αντίπαλος σε μία φάση από μία αδράνεια έβαλε γκολ και μας μετέφερε την πίεση.

Κοιτάζω και τα αρνητικά και τα θετικά. Έγιναν πολλά σήμερα. οι παίκτες προσπάθησαν και συγχαρητήρια. Το πρόβλημα θα ήταν να μην κάνουμε φάσεις. Τα γκολ θα μπούνε. Μέσα από τις προπονήσεις θα δουλέψουμε σε αυτό το κομμάτι. Ο κόσμος θέλουμε να βλέπει γκολ και να φεύγει ευχαριστημένοι.

 

Σας προβληματίζει το γκολ;

Ήμασταν λίγο φλύαροι αλλά θα με προβλημάτιζε να μην κάναμε φάσεις. Κάποια στιγμή θα αλλάξει αυτό. Ελπίζω να γίνει γρήγορα αυτό γιατί ο αντίπαλος με μία φάση μπορεί να μας δημιουργήσει πρόβλημα. Δεν μπορώ να παραγνωρίσω την προσπάθεια των παικτών.

 

Για τον Τσιρίλο:

Όλοι ήρθαν να παίξουν. Ο Μπρούνο θα μπει σιγά σιγά και πάει καλά. Χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες. Με τους ξένους είναι θέμα δικό μου. Πρέπει όλοι να είναι έτοιμοι να βοηθήσουν.

 

Για το Ρόβα:

Αλλάξαμε το σύστημα για να παίξουμε πιο επιθετικά. Είχαμε λίγο καθυστέρηση στην ανάπτυξη για αυτό τους άλλαξα θέση με το Γεωργέα. Και οι δύο είναι πολυεργαλεία που παίζουν σε πολλές θέσεις. Όλοι πρέπει να είναι διαθέσιμοι για το καλό της ομάδας. Πολλά

 

Για τον Ανάκογλου:

Έχει κάποιο πρόβλημα και θα το δούμε το βράδυ. Ο Σταθάκης ζαλιζόταν αλλά είναι καλά.

 

Για τα χαμένα πέναλτι:

Δεν νομίζω να υπάρχει θέμα. Οι ευκαιρίες γίνονται και κάποια στιγμή αυτό θα αλλάξει και τα παιχνίδια θα τελειώνουν πιο εύκολο. Είπα στα παιδιά πως πρέπει να τα τελεώνουν. Χρειάζεται υπομονή, δουλειά. Αυτό που ξεκινήσαμε, αυτό συνεχίζουμε. Να φύγουμε από την κατηγορία και σε δύο χρόνια να επιστρέψουμε εκεί που μας αξίζει. Καμία ομάδα στην πρώτη κατηγορία δεν είχε τέτοια ατμόσφαιρα

 

Για το γκολ της Θύελλας:

Ήταν μια στιγμή αδράνειας. Μόνο έτσι μπορούν  οι αντίπαλοι να μας δημιουργούν πρόβλημα. Από δικά μας λάθη και αδράνειες. Αν ήταν 4-0 δεν θα το συζητούσαμε.

 

Για την πίεση:

Όταν μετουσιώνουμε τις ευκαιρίες σε γκολ θα φύγει. Κρατάω τα θετικά και θέλω να βελτιώσω τα αρνητικά. Τα θετικά είναι η διάθεση, η ποιότητα και οι πολλές ευκαιρίες από όλα τα σημεία του γηπέδου. Θα έρθουν τα γκολ.

 

Για το γήπεδο:

«Γενικά στην ομάδα μας επικρατεί ένα κλίμα ευχάριστο και προσμονής για αυτό το μεγάλο έργο που δεν είναι μόνο για την τωρινή ομάδα αλλά για το μέλλον της ΑΕΚ» ενώ συνέχισε λέγοντας ότι Όλοι ανυπομονούμε να δούμε την ομάδα εκεί που της ανήκει και στην Νέα Φιλαδέλφεια, την φυσική της έδρα».


Comments are closed.