3 χρόνια είναι μόνο η αρχή!

0

Τρία χρόνια μαζί μας λοιπόν το αγαπημένο μας AEK LIVE. Θυμάμαι σαν να ήταν χθες την ιστορία πως κατέληξα και εγώ σε αυτή την τρελοπαρέα του AEK LIVE.

3 xronia

Ήταν 28 Φεβρουαρίου 2011. Τελευταία έκδοση της αγαπημένης Score. Όπως κάθε μέρα, έτσι και εκείνη την μέρα πήγα και πήρα την εφημερίδα. Διάβασα το Υστερόγραφο του αδερφού μου του Νίκου, “πλέον θα τα λέμε μόνο από το aek-live.blogspot.com”.

Αυτή ήταν η αρχή. Μπήκα στο site την ίδια μέρα και μόλις είδα την αγγελία πως “ζητούνται αρρωστάκια” δεν το σκέφτηκα δυο φορές. Έστειλα αμέσως εμαιλ στον Νίκο, σύντομα γνωριστήκαμε από κοντά και γίναμε καλοί φίλοι. Για τον Νίκο έχω τεράστια εκτίμηση για τες όσες θυσίες έκανε για τα τρία αυτά μαγικά γράμματα που μας συνδέουν όλους, θα μπορούσα να γράφω για ώρες.

Το AEK LIVE από την πρώτη μέρα που βγήκε στον αέρα προσφέρει στον κόσμο της ΑΕΚ το κάτι διαφορετικό. Δεν ανήκουμε σε κάποιο όμιλο που να διαχειρίζονται πολλές άλλες ιστοσελίδες με διάφορα συμφέροντα από πίσω, δεν ανήκουμε πουθενά παρά στην ΑΕΚ μας. Υπηρετούμε την Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως και μόνο.

Επίσης θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου και ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους έτρεχαν σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας για να καλύψουν αγώνες της καψούρας μας και να μας στείλουν σήμα για το τι γίνεται σε εμάς που είμαστε μακριά Της.

Το AEK LIVE είναι εδώ, και θα γίνεται κάθε μέρα και πιο δυνατό. Χάρη στην δική σας αγάπη που το πήρατε από ένα απλό blog και το μετατρέψτε σε ότι είναι σήμερα με χιλιάδες αναγνώστες από όλο τον κόσμο να μπαίνουν καθημερινά μέσα για να ενημερωθούν για τον Δικέφαλο. Αγνά, ρομαντικά και σταράτα. Χωρίς φανφάρες, χωρίς γλειψίματα, χωρίς συμφέροντα. Με μόνο γνώμονα το καλό της ΑΕΚ. Και έτσι θα συνεχίσουμε.

Χρόνια πολλά λοιπόν αγαπημένο μου ΑΕΚ LIVE, μακάρι να τα εκατοστήσεις!

Αντρέας Χριστοφή, aek-live.gr


Comments are closed.