Να μην τελειώσει το πρωτάθλημα ζητάει ο Ολυμπιακός

0

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ερυθρόλευκο μέσο, ο εξτρέμ του Ολυμπιακού Δημήτρης Τζηράς, εξέφρασε την άποψη ότι δεν πρέπει να τελειώσει το πρωτάθλημα του handball.

Πάντα προκλητικός ο δεξιός εξτρέμ του πιο σιχαμερού σωματείου δήλωσε:

Η ζωή μου έχει αλλάξει σε πολύ μεγάλο βαθμό. Όσο φτάνουμε προς την πηγή, τόσο καλύτερα είναι. Μέχρι τώρα έβλεπα σειρές. Ενθουσιάστηκα, μάλιστα, με την σειρά, «The last dance», με τον Μάικλ Τζόρνταν, την είδα με την μητέρα μου και το ευχαριστήθηκα πολύ. Γενικά, δεν βλέπω ταινίες, αλλά από αυτές, που είδα, μού άρεσε το «inception».

Φυσικά, αθλούμαι. Το να αθλείται κανείς στο σπίτι δεν είναι εύκολο, βέβαια, γι’ αυτό ο καθένας κάνει ό,τι μπορεί. Πρέπει να παραμένουμε σε μία στοιχειώδη φυσική κατάσταση, σε περίπτωση, που επανέλθουμε στους αγωνιστικούς χώρους. Το χάντμπολ μού έχει λείψει πάρα πολύ, είναι τρόπος ζωής. Το χειρότερο ήταν τις πρώτες ημέρες, από εκεί που πηγαίναμε κάθε μέρα στην προπόνηση, ακολούθησε η απόλυτη απραξία.

Μου έχει λείψει να βλέπω τους φίλους μου, να πηγαίνουμε βόλτα και για καφέ. Οι έξοδοί μας έχουν αντικατασταθεί με βιντεοκλήσεις και αυτό δεν είναι ίδιο με την φυσική επαφή.

Όσον αφορά στο Πρωτάθλημα της Handball Premier «Υπάρχει πρόθεση να επιτρέψει το Υφυπουργείο στις Ομοσπονδίες να αποφασίσουν οι ίδιες για τα Πρωταθλήματά τους, όμως αυτό δεν είναι τόσο απλό. Περιμένουμε ακόμα. Το ιδανικό θα ήταν να τελειώσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις μέσα στο γήπεδο, αλλά θα πρέπει να εξασφαλίσουμε ότι θα είναι απόλυτα ασφαλές κάτι τέτοιο, δεν χρειάζεται ρίσκο. Για το χάντμπολ, πάντως, δεν βλέπω φως στο τούνελ. Για να προλάβουμε να ολοκληρώσουμε τα Πρωταθλήματα έως τα τέλη Ιουνίου, θα πρέπει να μπούμε οπωσδήποτε μέχρι τις 15 Μαΐου στα γήπεδα. Ακούω και διαβάζω, όμως, ότι θα μπούμε στα γήπεδα, για προπόνηση, στις αρχές Ιουνίου και όχι νωρίτερα, επομένως τότε δεν προλαβαίνουμε να τελειώσουμε.

Ακόμα και οι εργοφυσιολόγοι δεν μπορούν να απαντήσουν με βεβαιότητα, εάν είναι αρκετός ο χρόνος των 3-4 εβδομάδων, ώστε να προετοιμαστούμε και να επιστρέψουμε στη δράση. Εγώ πιστεύω πως δεν είναι ασφαλές κάτι τέτοιο. Θεωρώ ότι θα δημιουργηθούν προβλήματα και στις επόμενες σεζόν, λόγω των μεγάλων διοργανώσεων .

Όσο δύσκολο είναι για έναν αθλητή να σταματάει τις προπονήσεις και αυτό που αγαπάει, τόσο δύσκολο είναι και για τους φιλάθλους να μην πηγαίνουν στο γήπεδο. Είναι σαν να τους κλειδώνεις απ’ έξω. Για εμάς, τα άτομα, που σε κάθε ματς είναι μαζί μας, είναι πολύ σημαντικά.

Αλήθεια εκεί στα ΙΕΚ δεν έχετε την ίδια γραμμή με την ΠΑΕ και τον ερασιτέχνη Ολυμπιακό που θέλουν να ολοκληρωθεί η σεζόν σε ποδόσφαιρο και βόλει; Θέλετε τίτλο με κάθε κόστος και να μην χάσετε τίτλο με κάθε κόστος και αυτό σας κάνει ότι πιο βρώμικο. Φέτος που είδατε πως δεν μπορούν να σταματήσουν την ΑΕΚ ούτε τα κοράκια ζητάτε να μην τελειώσει το πρωτάθλημα. Φέτος που η ΑΕΚ σας πετσόκοψε όπου σας βρήκε σε πρωτάθλημα και κύπελλο, ζητάτε να μην τελειώσει…

Ψυχραιμία καλομαθημένα του συστήματος και το πάρτυ μόλις ξεκίνησε. Δεν μπορείτε να αποφύγετε την μοίρα σας. Αυτή η ομάδα που αγόρασε τα ΙΕΚ θα είναι για πάντα το δωράκι που βγαίνει μέσα από την τούρτα μας…

ΝΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ,

ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΩΣΕΙ Ο ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ!!!


Comments are closed.