6 στα 6… Φουλ για άνοδο στη Γ’ Εθνική η ΑΕΚ της Πιερίας!

0

Η Α.Ε. Καρίτσας αντιμετώπισε εντός έδρας την Α.Ε. Ποντίων, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της Α΄ Ε.Π.Σ. Πιερίας.

Η ομάδα του Διονύση Τοκατλίδη δεν έπιασε τα υψηλά επίπεδα απόδοσης των περασμένων αγώνων, ωστόσο επικράτησε με 1-0, επί του νεανικού και καλοδουλεμένου συνόλου του Γιάννη Βαρβούτη.Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Κυρτέγος, στο 10 λεπτό, με υπέροχο κτύπημα φάουλ. Η ομάδα μας έχασε αρκετές ευκαιρίες για να διπλασιάσει τα τέρματά της, ωστόσο το 1-0 ήταν αρκετό για να πετύχει την 6η νίκη σε ισάριθμες αγωνιστικές.

Η ΑΕΚ ξεκίνησε τον αγώνα με τους: Γκεβρέκη, Δαλαμήτρα, Σαμανίδη, Δημητρίου, Κωτσιόπουλο, Τασίδη, Τσιώμη Οικονόμου, Τροίρη, Μακράκη, και Κυρτέγο. Αγωνίστηκαν, ακόμη, οι: Δημητρουλόπουλος, Μητράκας , Γκανάβας και Κυπαρίσσης.
Η Διοίκηση της Α.Ε. Καρίτσας εύχεται στην Α.Ε Ποντίων καλή πορεία στη συνέχεια του πρωταθλήματος και να πετύχει τους στόχους της.
Σήμερα Κυριακή. στις 16.00, η Α.Ε. Καρίτσας Β΄ αντιμετωπίζει εντός έδρας την ΑΜΣ 25η Μαρτίου, για τη 2η αγωνιστική της Γ΄ Ε.Π.Σ. Πιερίας. Καλούμε τους φιλάθλους μας να στηρίξουν την προσπάθεια της νεανικής ομάδας μας, στο πρώτο εντός έδρας αγώνα της.

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας Α.Ε Καρίτσας


Comments are closed.