ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

95 χρόνια ΑΕΚ… και στη Λευκωσία!

Published

on

Την Κυριακή 14/4/2019 στην Αετοφωλιά της “ΕΝΩΣΙΣ ΦΙΛΩΝ ΑΕΚ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ”, στο προσφυγικό Σωματείο Ολυμπιάδας Νεαπόλεως, γιορτάσαμε τα 95 γενέθλια της μεγάλης μας Αγάπης, της ΑΕΚΑΡΑΣ!


Στη μεγαλύτερη μέχρι σήμερα και μέχρι την επόμενη, συνάντηση των φίλων της ΕΦΑΛ, 20 Αεκτζηδες γιορτάσαμε σβύνοντας τα κεράκια τούρτας με το έμβλημα της Ομάδας και τα διακριτικά της Ένωσίς μας.
Φίλοι όλων των ηλικιών από Ελλάδα και Κύπρο, κάτοικοι Λευκωσίας, είχαμε την ευκαιρία να τα πούμε μεταξύ μας και να διατρανώσουμε τη μεγάλη μας θέληση για να πάρει η ΌΜΆΔΑ τον πολυπόθητο τίτλο του Κυπέλλου στις 11 Μαΐου.
Θερμές ευχαριστίες στο σταθερό χορηγό του κέικ, παλαίμαχο ΑΕΚτζή Νίκο Αντωνίου του ζαχαροπλαστείου La Mirage και στο Σωματείο Ολυμπιάδα Νεαπόλεως Λευκωσίας για τη φιλοξενία.
Πεποίθηση όλων των φίλων είναι ότι θα πυκνώσουν τις τάξεις της ΕΦΑΛ με στόχο να μετεξελιχθεί σε σταθερή αετοφωλιά των ΑΕΚτζήδων της Λευκωσίας.

ΕΝΩΣΙΣ ΦΙΛΩΝ ΑΕΚ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση

Με ρίζα από την Πόλη και παππού αθλητή της πρώτης ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ δεν θα μπορούσα παρά να είμαι παράφορα ερωτευμένος μαζί της

Continue Reading
Advertisement