ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

NON AEK

Aνεξαρτητοποιείται η Σακοράφα μία εβδομάδα πριν από τις εκλογές

Published

on

Την ανεξαρτητοποίησή της από την ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ στην Ευρωβουλή ανακοίνωσε η Σοφία Σακοράφα, μία εβδομάδα πριν από τις κάλπες των εθνικών εκλογών..
184661-13140932
Στη δήλωσή της, η ευρωβουλευτής επισημαίνει ότι «έγκαιρα» και «μετά την υπογραφή του τρίτου μνημονίου» τοποθετήθηκε δημόσια και πως «είναι σαφές ότι δεν μπορώ να στηρίξει καμία κυβέρνηση και καμία πολιτική αντιλαϊκών μέτρων… Ως εκ τούτου ανεξαρτητοποιούμαι από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ στην Ευρωβουλή.

Ολόκληρη η δήλωση της Σοφίας Σακοράφα:

« Έγκαιρα αλλά και ειδικότερα μετά την υπογραφή του τρίτου μνημονίου τοποθετήθηκα με δημόσιο τρόπο. Είναι σαφές ότι δεν μπορώ να στηρίξω καμία κυβέρνηση και καμία πολιτική αντιλαϊκών μέτρων, να συναινέσω σε λογικές αναπόδραστου από το νεοφιλελευθερισμό. Ως εκ τούτου ανεξαρτητοποιούμαι από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ στην Ευρωβουλή.

Παραμένω σταθερή στις θέσεις μου και μετά λόγου γνώσεως πιστεύω ότι ένας άλλος δρόμος δεν είναι απλώς κοινωνικά αναγκαίος και ιστορικά επιβεβλημένος, αλλά είναι και πολιτικά εφικτός.

Αυτά που πρόκειται να ακολουθήσουν από την 21η του Σεπτέμβρη θα δοκιμάσουν ακόμη πιο σκληρά την ελληνική κοινωνία. Και πρέπει να προετοιμαζόμαστε.

Στην κατεύθυνση αυτή αναλαμβάνω δράση και πρωτοβουλίες εντός της πατρίδας μας. Ο δρόμος είναι δύσκολος, αλλά θα τον περπατήσουμε με τις δυνάμεις που ανέδειξε το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου. ».

Πηγή: tvxs.gr

Continue Reading
Advertisement