ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΑΕΚ 2022/2023 – Η μετάλλαξη (Νο1)

Published

on

Α.Ε.Κ. 2022/2023 – Η ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ αριθμός 1 (θα ακολουθήσει η παρουσίαση άλλων τριών)

Είναι πολλά αυτά που συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες, που δείχνουν πως βρίσκεται σε εξέλιξη μια προσπάθεια μετάλλαξης της Α.Ε.Κ. Με πλιάτσικο κανονικό στην ιστορία, το παρόν και το μέλλον της.
Η πρώτη περίπτωση.
Ανακοινώθηκαν χτες τα εισιτήρια διαρκείας. 100% πάνω οι τιμές στα πέταλα, στο κέντρο αύξηση 720 ευρώ. Διαρκής προβολή των εισιτηρίων VIP.

Δεν είναι ανάγκη να πεις ότι δε θέλεις πολιτική και διαφωνία στο γήπεδο. Μπορείς να αποκλείσεις αυτό που είναι η ανάσα της Α.Ε.Κ. από τα γεννοφάσκια της. Να διώξεις το λαικό στοιχείο, όλους όσους με το υστέρημά τους θα πάρουν το παιδί τους να το κάνουν Ενωσίτη. Τα νέα παιδιά που ονειρεύονται να κάνουν την Α.Ε.Κ. ξανά πανίσχυρη με τις φωνές τους.

Είναι λάθος ακόμα και οι κριτικές που γίνονται, ότι για το υλικό που έχει η Α.Ε.Κ. δεν είναι δίκαιες τέτοιες τιμές. Δηλαδή όποιος δεν έχει λεφτά δεν έχει δικαίωμα να δει παιχταράδες; Κάποτε βλέπαμε Ριβάλντο με 10 και 15 ευρώ. Είναι κριτική εντελώς στο πνεύμα μιας αποδοχής των κοινωνικών διαχωρισμών και στις εξέδρες μας.
Είχαμε προειδοποιήσει έγκαιρα, πως η παρούσα διοίκηση θα βρει τον τρόπο να βάλει ένα ακόμα διαχωρισμό στον κόσμο της Α.Ε.Κ. Να κάνει το γήπεδο πολυτέλεια. Ο Λουκάς Μπάρλος και ο τρόπος που διαχειρίστηκε το γήπεδο της Α.Ε.Κ. φαντάζει μακρινή ανάμνηση.

Η μετάλλαξη της Α.Ε.Κ. ολοκληρώνεται σταδιακά. Για το γήπεδο αποδέχτηκε πολύς κόσμος την ομάδα καρπαζοεισπράχτορα. Τώρα καλείται να αρνηθεί την ίδια την παρουσία στο γήπεδο.
Δεν είμαστε πελάτες της Ανώνυμης Εταρείας.
Δε θα δεχτούμε τη μετάλλαξη. Δε γίνεται να την αποδεχτεί κανείς. Να πάρουμε πίσω την ομάδα μας από τους εμπόρους των συμβόλων και της ιστορίας της.

Α.Ε.Κ. μια ζωή
Σύνδεσμος φίλων ΑΕΚ “Σπύρος Κοντούλης”

Με ρίζα από την Πόλη και παππού αθλητή της πρώτης ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ δεν θα μπορούσα παρά να είμαι παράφορα ερωτευμένος μαζί της

Continue Reading
Advertisement