ΑΕΚ – Ντράμεν 0-0

0

Εδώ θα μάθετε τα πάντα για την αντίπαλο της ΑΕΚ μας

Δηλώσεις του προπονητή της Ντράμεν, Kristian Kjelling (08/02/2020)
“Πιστεύω ότι κάναμε, μια εξαιρετική εμφάνιση, απέναντι σε μια καλή ομάδα (ΑΕΚ) και σε μία δύσκολη έδρα. Τώρα θα προετοιμαστούμε, για τον αγώνα με την Elverum (12.02.2020) και στη συνέχεια, θα ετοιμαστούμε, για να προχωρήσουμε στην Ευρώπη την Κυριακή, απέναντι στην ΑΕΚ”.
Δήλωσε ικανοποιημένος ο κόουτς των Νορβηγών, γιατί, πήρε αυτό που ήθελε, πήγε τον αγώνα εκεί που ήθελε, (30-30 στο 57 λεπτό) βάση των δεδομένων που είχε και αξιοποίησε στο έπακρο, το έμψυχο δυναμικό του.
Ήρθε στην Αθήνα τελικά, αποδεκατισμένος και αποδυναμωμένος. Όχι με δύο απουσίες, όπως γράψαμε στην προαναγγελία, αλλά χωρίς 4!!! (τέσσερις) τελικά και με 13 παίκτες να δηλώνει στο φύλλο αγώνα.

Σημαντική απώλεια, όπως πήγε το ματς , ήταν ο βασικός τους τερματοφύλακας Holm Kolstad Mathias. Οι δύο που έπαιξαν Bech Rasmus &Heieren Sander Drange, ήταν ευτυχώς για εμάς, οι χειρότεροι παίκτες του.
Ο Holm και οι Gøran Sørheim πλέϊ μέϊκερ, Andrè Christiansen δεξιός ίντερ, είναι εκτός αγωνιστικής δράσης μέχρι τέλος της σεζόν.
Το πολυεργαλείο Romsaas Ola ύψους 2.01, ετών 20, αριστερός ίντερ, είναι παίκτης που γράφει 5 γκολ στον αγώνα, αν παίξει στη Νορβηγία, είναι σημαντική προσθήκη, κρατήστε το.
Έχουν και άλλους άσους στο μανίκι, θα δείξει;
Στη διαχείριση των 11 παικτών γηπέδου επιθετικά, πήρε γκολ από τους 10!!! Aθλητές που χρησιμοποίησε, ο Kristian Kjelling , σε σύνολο 11!!!
Εμείς, πετύχαμε τα 33 γκολ με 7 από τους 14 παίκτες γηπέδου.
Αμυντικά σε κακή μέρα οι 2 τερματοφύλακες τους, όπως αναφέραμε, ενώ δέχτηκαν 3 δίλεπτες 6 λεπτά σύνολο, έναντι 4 δικών μας, 8 λεπτά συνολικά με λιγότερο παίκτη.
ΑΕΚ-ΝΤΡΑΜΕΝ 33-31, έγραψε ο πίνακας, για τους Νορβηγούς όμως, όπως θα έλεγαν στο ποδόσφαιρο: Τελικό αποτέλεσμα..
AEK-NTΡAMEN 0-0

Πάμε για τη ρεβάνς

Ο 6μετρος


Comments are closed.