ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Το αληθινό χειροκρότημα της ΑΕΚ…

Published

on

Μήνυμα αγάπης στους γιατρούς και στο νοσηλευτικό προσωπικό των νοσοκομείων της χώρας έστειλε η ΑΕΚ μέσα από τον λογαριασμό της στο Facebook

Ένα χειροκρότημα και ένα μήνυμα αγάπης έστειλε η ΑΕΚ, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook, στους ανθρώπους που μέσα στην έξαρση της πανδημίας του κορονωϊου, δίνουν μάχη για να μας βοηθήσουν όπως μπορούν.

Ο λόγος βέβαια είναι για τους γιατρούς και τους νοσηλευτές των νοσοκομείων σε όλη την Ελλάδα, τους ανθρώπους που δουλεύουν σε πολύ δύσκολες συνθήκες στην μάχη που δίνουν με τον κορονωϊο.

Χειροκρότημα και αγάπη όμως έδωσε και στους ανθρώπους που αυτήν την στιγμή δεν έχουν σταματήσει να εργάζονται, όπως είναι οι υπάλληλοι των Σούπερ Μάρκετ και οι Φαρμακοποιοί.

Το μήνυμα της ΑΕΚ αναφέρει:

“Το πιο θερμό μας χειροκρότημα και την πραγματική μας αγάπη στους γιατρούς, στο νοσηλευτικό προσωπικό των νοσοκομείων, που δίνουν τη μεγάλη μάχη με τον κορωνοϊό κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες, αλλά και στους συνανθρώπους μας όλων των υπόλοιπων επαγγελματικών κατηγοριών, οι οποίοι αυτές τις ημέρες καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες, προκειμένου όλοι εμείς να έχουμε τη δυνατότητα να μένουμε με ασφάλεια στο σπίτι μας!
#aekfc #aekfamily #μένουμεσπίτι #μένουμε_σπίτι #stayathome #quédateencasa #ficaemcasa”

ΤΑ 'ΚΑΛΥΤΕΡΑ'

Exit mobile version