Άφησε τον ΠΑΟΚ για τη μεγάλη… ΑΕΚ!

0

Τον 17χρονο τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ Δημήτρη Μπαμπατζανίδη, απέκτησε η ΑΕΚ στο χάντμπολ και μαζί με την επιστροφή του Άρσιτς, φαίνεται να θωρακίζεται σε μια θέση που πονούσε…

Ο Δημήτρης Μπαμπατζανίδης έχει αγωνιστεί στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ, παίρνοντας παράλληλα μέρος σε προπονήσεις και αποστολές της ανδρικής ομάδας, αποκτώντας εμπειρία από τη Handball Premier από μικρή ηλικία. Παράλληλα, είναι εν ενεργεία διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες, ενώ αναμένεται να αγωνιστεί με την Εθνική Εφήβων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2021.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του που αξίζει να διαβαστούν για να δούμε όλοι πως αντιλαμβάνεται ένα 17χρονο παιδί την διαφορά μεγέθους ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ :

 “Αισθάνομαι πολύ περήφανος που θα αγωνιστώ σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο, όπως η ΑΕΚ. Ήταν κάτι που το ήθελα πολύ, καθώς είναι μεγάλη τιμή για μένα να φορέσω τη φανέλα της ΑΕΚ. Προσωπικά, πιστεύω ότι μέρα με την μέρα θα γίνομαι καλύτερος, διότι θα προπονούμαι υπό την επίβλεψη ενός κορυφαίου προπονητικού τιμ και θα έχω τη βοήθεια των συμπαικτών μου που ήδη με έχουν αγκαλιάσει και με έχουν κάνει να νιώθω ότι βρίσκομαι μέσα σε μία μεγάλη οικογένεια. Οι στόχοι της ομάδας δε γίνεται να είναι άλλοι πέρα από την κατάκτηση του νταμπλ και μια αξιόλογη πορεία στην Ευρώπη και θα κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω με τη σειρά μου να επιτευχθούν οι παραπάνω στόχοι. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση για την προσπάθειά της να με φέρει στην ΑΕΚ, αλλά και το προπονητικό τιμ που μου έδωσε αυτήν την τεράστια ευκαιρία“.


Comments are closed.