Αλεξίου: Θα μου κάνεις εμένα ΚΑΣΚΑΡΗκες;

0

Το έλα να δεις μαθαίνουμε ότι έγινε στην Ερασιτεχνική. Μέρες το ξέρουμε, αλλά το κρατάμε… για να μην διαταραχθεί η ηρεμία της ομάδας, ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων της σε όλα τα μέτωπα.

Λοιπόν ο κακός χαμός έχει γίνει εδώ και καιρό στην Ερασιτεχνική. Αλεξίου και Κάσκαρη χώρισαν τα τσανάκια τους και ως ένδειξη επιβολής ισχύος ο “πρόεδρος” έδιωξε δυο από τις ‘δικές της”, που είχε φέρει στην ΑΕΚ η κυρία γραμματεύς. Η μία  κδιωχθείσα μάλιστα έχει το ίδιο ακριβώς όνομα, και είναι ξαδέρφη της.

Τις έστειλε ο κυρ πρόεδρας και έφερε αντ’ αυτών στην ΑΕΚ την σύζυγο του! Απίθανα πράγματα. Μιλάμε για την ΑΕΚ παιδιά και όχι το μπακάλικο της γειτονιάς. Πάντως και στο μπακάλικο υπάρχει μια στοιχειώδης οργάνωση και σεβασμός.

Μαθαίνουμε ότι το εξελισσόμενο θέατρο σκιών το παρακολουθούν εκείνοι που πρέπει και είναι απίστευτα εκνευρισμένοι από συμπεριφορές και αντιδράσεις.

Α για το κερασάκι στην τούρτα να σας πούμε και γιατί “σκοτώθηκαν” οι άλλοτε κολλητοί και στενοί συνεργάτες. Για τις κάρτες φίλου! Για την απόδοση… των εσόδων από τις κάρτες φίλου, για να είμαστε πιο σαφείς.

Θα επανέλθουμε όταν χρειαστεί με σπαρταριστές (τραγικές δηλαδή…) σκηνές και διαλόγους. Μιλάμε για την ΑΕΚ… Και ουδείς δεν αντιδρά! Έχουμε υλικό για να γράψουμε 3 βιβλία… Δυστυχώς…


Comments are closed.