Αλλαγές και ανανεώσεις στον δικέφαλο του ΑΟ Καλοχωρίου/Παντειχίου

0

Ανανέωσε οι τριάδα των αρχηγώ. Νέος προπονητής ο Κ. Σταματίου

Το Καλοχώρι/Παντείχι ήρθε σε συμφωνία ανανέωσης της συνεργασίας με την τριάδα των αρχήγων της ομάδας.

Συγκεκριμένα, στους ‘κιτρινόμαυρους’ θα αγωνιζόνται και τη νέα περίοδο οι αρχηγοί Θεοδόσης Καραμπάς, Γιάννης Σαμπάνης και Περικλής Σαμαρτζής. Επίσης η διοίκηση του Καλοχωρίου/Παντειχίου ήρθε σε συμφωνία με τον Κώστα Σταματίου, που είναι ο νέος τεχνικός ηγέτης της ομάδας.

Απ’ την ομάδα αποχώρησαν οι εξής ποδοσφαιριστές: Μιχάλης Δαμπάνης, Δημοσθένης Δρενάφτσης, Παύλος Ζουρμπουλής, Δημήτρης Ίσσαρης, Γιάννης Καραλής και Λευτέρης Πάλλης.

Αναλυτικά οι σχετικές ανακοινώσεις:

‘Το ΔΣ του ΑΟ Καλοχωρίου/Παντειχίου ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές και αρχηγούς της ομάδας μας Καραμπά Θεοδόση, Σαμπάνη Ιωάννη, Σαμαρτζή Περικλή και την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Σταματίου Κωνσταντίνο.’

‘Το ΔΣ του ΑΟ Καλοχωρίου/Παντειχίου ανακοινώνει τη λύση συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Δαμπάνη Μιχάλη, Δρενάφτση Δημοσθένη, Ζουρμπουλή Παύλο, Ίσσαρη Δημήτριο, Καραλή Ιωάννη και Πάλλη Ελευθέριο. Τους ευχαριστεί για την προσφορά τους στην ομάδα μας και τους εύχεται καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική τους καριέρα.’

Η υλοποίηση του σχεδιασμού της ομάδας για τη νέα περίοδο βρίσκεται σε εξέλιξη και αναμένεται σχετικά άμεσα να υπάρξουν και άλλες επίσημες ανακοινώσεις από τη διοίκηση των ‘κιτρινόμαυρων’.

Πηγή: eviasports.gr/


Comments are closed.