Άλλο πρεμιέρα άλλο πρεμούρα…

0

Το ματς με τη Λαμία δεν προσφέρεται για συμπεράσματα, εξάλλου δεν περιμέναμε να το δούμε για να τα εντοπίσουμε.. το καλό είναι ότι η ομάδα ξεκίνησε με το δεξί..

Οι ελλείψεις στο ρόστερ ήταν παραπάνω από εμφανείς και έχουν αναφερθεί σχεδόν από όλους τους ρεπόρτερ σουβλακοφάγους και νηστεύσαντες..

Η δουλειά του Αλμέιδα με συγχωρείτε αλλα δεν φάνηκε.. φάνηκαν απλά προθέσεις της δουλειάς και της νοοτροπίας που πάει να περάσει.. αυτά τα υλικά που του έχουν δώσει, αυτή τη σούπα βγάζουν..

Η διαφορά στο σύστημα τακτικής, η πίεση και η σοβαρότητα είναι ένα στοιχείο διαφορετικό σε σχέση με πέρσι αλλά για την ώρα τίποτα περισσότερο εκτός από ατομικές εκλάμψεις..

Αν προχτές αντί της Λαμίας ήταν ο Αστέρας ή ο Βόλος, τότε το αποτέλεσμα θα ήταν άλλο κ θα υπήρχε ήδη γκρίνια.. ή ακόμα κ αν έβαζε το πέναλτι ο Ντε Βινσέντι..

Στα θετικά η όρεξη κάποιων παλιών, η κλάση του Βίντα και του Πινέδα αν και ενσωματώθηκαν τελευταία κ δεν έχουν κάνει όλη την προετοιμασία.. καλός και ο Δανός.

Εν κατακλείδι, το προχτεσινό η περσινή ομάδα θα το είχε χάσει ή στην καλύτερη θα είχε πάρει ένα ωραιότατο Χ.. αυτή είναι η μόνη διαφορά και η προστιθέμενη αξία των μεταγραφών που έγιναν ως τώρα κ της δουλειάς του Ματίας..

Κι οι άλλοι ένα μάτσο χάλια ήταν, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι ξεκίνησαν προετοιμασία νωρίτερα λόγω Ευρώπης..

Ο Λουτσέσκου άρχισε ήδη το νέο αφήγημα του για τη νέα χρονιά.. φέτος πρέπει να παίξουμε ενάντια στο κατεστημένο της Αθήνας που μας έκλεψε το κύπελλο για χάρη του ΠΑΟ..

Κι ενώ ο Καραπαπάς θ’ ασχολείται να κάνει ομάδα με τα λιμά της Νότιγχαμ και θα έχει και ομίλους Ευρώπη, ο μοναδικός αντίπαλος της σοβαρής κ πλήρους (ευελπιστούμε) ΑΕΚ μπορεί να είναι μόνο ο Παναθηναϊκός.. εξάλλου ο Άρης έχει ταβάνι, αυτό που του ορίζουν τα κεντρικά στο λιμάνι..

Στο χέρι μας λοιπόν είναι, με καθυστερημένη έστω ενίσχυση του ρόστερ και με καθυστερημένη ως φαίνεται είσοδο στο γήπεδο.. να το πάρουμε φέτος.. για την ώρα απέχουμε πάντως..

Δουλειά, στήριξη και υπομονή! Καλή χρονιά ΑΕΚΑΡΑ μου

Ο Παράσιτος


Comments are closed.