Άλμα πρόκρισης για τους μάγκες!

0

Η ΑΕΚ μπήκε δυνατά στο ματς και προηγήθηκε με 10-7 με τον Μυλωνά στο 16ο λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 11-10 με τον Λάρχον ενώ ισοφάρισαν σε 13-13 με τον Όλαφσον. Η ΑΕΚ προηγήθηκε και πάλι αλλά η Ντράμεν ισοφάρισεσε 16-16 με τον Άαλμπεργκ ενώ προηγήθηκε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου 17-18 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Λάρχομ.

Η ΑΕΚ μπήκε δυνατάκαι στο δεύτερο ημίχρονο με γκολ του Μπουνέτα η Ένωση έφτασε στο 27-24 και προηγήθηκε για πρώτη φορά με τρία τέρματα στο ματς. Οι φιλοξενούμενοι όμως δεν παράτησαν το ματς και έδειξαν πως πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της διοργάνωσης ισοφάρισαν στο 57ο λεπτό.

Η ΑΕΚ όμως πήρε την νίκη. Μυλωνάς και Μπουνέτα αρχικά έδωσαν προβάδισμα δύο τέρματων στην ομάδα του Δημήτρη Δημητρούλια με τον Άαλμπεργκ να διαμορφώνει να μειώνει σε 32-31. Τελικά ο Μυλωνάς με φάουλ σε νεκρό χρόνο διαμόρφωσε το τελικό 33-31 που δίνει προβάδισμα στην ΑΕΚ.

Η Ένωση καλείται να υπερασπιστεί τη διαφορά των δύο τερμάτων στον επαναληπτικό στις 16 Φεβρουαρίου κόντρα σε μια πολύ καλή αντίπαλο.


Comments are closed.