ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ
Φουλ για Αραούχο και Λε Ταλέκ λέει το ρεπορτάζ
Σε ανοικτή γραμμή με την Λας Πάλμας για τον Σέρχιο Αραούχο αλλά και με τον Νταμιέν Λε Ταλέκ βρίσκεται η ΑΕΚ, σύμφωνα με όσα προκύπτουν από το κιτρινόμαυρο ρεπορτάζ, προκειμένου να προχωρήσει την διαδικασία απόκτησής τους
Η ΑΕΚ επιθυμεί να ολοκληρώσει άμεσα τις ανοικτές μεταγραφικές υποθέσεις των Λε Ταλέκ και του Σέρχιο Αραούχο.
Πιο συγκεκριμένα αναφορικά με την περίπτωση του Γάλλου μέσου, η Livesport αναφέρει πως οι άνθρωποι της «Ένωσης» πιέζουν για άμεση απάντηση, ώστε να… φύγει η ανάγκη ενίσχυσης στο κέντρο.
«Πάμε καλά, αλλά ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα», τονίζουν από την ΠΑΕ για τον Γάλλο, ο οποίος… ψάχνεται και για ομάδα στην Ρωσία, αφού από εκεί κατάγεται η σύζυγός του.
Για τον Αργεντινό επιθετικό, ο οποίος αποτελεί ”καψούρα” του κόσμου της ΑΕΚ,
η υπόθεσή του φαίνεται να μπαίνει στην τελική ευθεία. Όμως τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά σύμφωνα με τη Sportday. Η Ένωση πιέζει τον Αργεντινό, ώστε να πιέσει και ο ίδιος τη διοίκηση της Λας Πάλμας για την επιστροφή του στην Ελλάδα.