Αντί στεφανιού T-shirt της Original σε κηδεία γνωστού Ενωσίτη γιατρού

0

Την Τετάρτη (13/5) πραγματοποιήθηκε στο νεκροταφείου του Περιστερίου η κηδεία του Γιάννη Δρίτσα, ο οποίος ήταν γνωστός παιδίατρος στην πόλη των δυτικών προαστίων από τη δεκαετία του ’60.

Ο εκλιπών ήταν και γνωστός οπαδός της ΑΕΚ. Μάλιστα υπήρξε ιδρυτικός στέλεχος του ΣΦ ΑΕΚ Δυτικών Προαστίων.

Οι συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί λόγω κορωνοϊού δεν επιτρέπουν την παρουσία κόσμου στα νεκροταφεία. Έτσι και αλλιώς οι Εκκλησίες την Κυριακή 17 Μαΐου θα λειτουργήσουν ξανά.

Η Original 21 όμως δεν άφησε αστόλιστη την τελευταία κατοικία του αγαπημένου γιατρού και Ενωσίτη. Όπως ανέφερε ο γιος του αείμνηστου οπαδού, Νεκτάριος, «αδελφικός φίλος από την Original άφησε μία κιτρινόμαυρη φανέλα της οργάνωσης στο φρέσκο ακόμα χώμα του τάφου του πατέρα μου».

«Αν δεν με αφήσετε να μπω, θα πηδήξω τη μάντρα για να του αφήσω το t-shirt», είπε στους υπεύθυνους του νεκροταφείου ο οπαδός.

Όπως αναφέρουν οι συγγενείς και φίλοι του Γιάννη Δρίτσα ήταν μεγάλος του καημός να προλάβει την Αγιά Σοφιά. Ο εκλιπών είχε διαρκείας της ΑΕΚ και η οικογένειά του στενοχωρήθηκε πολύ που δεν κατάφερε να δει την Ένωση να παίζει στη Φιλαδέλφεια.

Ο εκλιπών συνήθιζε να έλεγε: «Εμείς οι ΑΕΚτζήδες δεν είμαστε απλά οπαδοί μας ομάδας. Ακολουθούμε μία ιστορική ιδέα με αρχές και αξίες που ζει βαθιά μέσα στην ψυχή μας».

Δείτε τις φωτογραφίες:


Comments are closed.