ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Απαγορεύεται η ΑΕΚ στο Ρέθυμνο…

Published

on

Ήρθε και η δική μας σειρά. Δεχθήκαμε χθες ένα τηλεφώνημα από το Α.Τ. Ρεθύμνου

Η λέσχη φίλων ΑΕΚ Ρεθύμνου θα πρέπει να κλείσει άμεσα. Δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται πλέον οι λέξεις λέσχη, σύνδεσμος γιατί παραπέμπουν σε συναθροίσεις ατόμων που προάγουν τη βία. Όσοι έχουν περάσει από το χώρο μας θα έχουν καταλάβει ότι πραγματικά είμαστε υπέρ της βίας.

Η λέσχη απαρτίζεται από φιλάθλους ηλικίας άνω των 40 που μαζί με τα παιδιά και κάποιες φορές και τα εγγόνια τους παρακολουθούν αγώνες της αγαπημένης τους ομάδας, της ΑΕΚάρας μας. Τα παιδιά μας μεγαλώνουν σε αυτό το χώρο εισπράττοντας από εμάς μια άλλη οπτική της λέξης φίλαθλος. Αυτή η λέξη έχει και κοινωνικό πρόσωπο και όχι καθαρά αθλητικό.

Οι δράσεις της λέσχης πολλές και τα μαθήματα που έπαιρναν τα παιδιά μας πολλά.
Αποστολές φαρμάκων και τροφίμων στους πρόσφυγες, στους κατοίκους από τις φωτιές στο Μάτι. Οικονομικές ενισχύσεις σε 6 μονογονεϊκές οικογένειες, σε μέλη της λέσχης που είχαν ανάγκη, σε παιδιά που είχαν προβλήματα υγείας καί χρειάζονταν χρήματα άμεσα για τη νοσηλεία τους.

Αγοράσαμε 50 εισιτήρια φιλανθρωπικού αγώνα και τα προσφέραμε στο χαμόγελο του παιδιού να πάνε παιδιά να περάσουν λίγες ώρες ξεγνοιασιάς. Καταθέσαμε στεφάνι και τιμήσαμε τα παιδιά της θύρας 4 που είχαν χαθεί στα Τέμπη. Κάναμε δωρεά δύο παιχνίδια στην παιδική χαρά του κήπου του δήμου μας. Οι δράσεις μας είναι πάρα πολλές και δύσκολο να τις αναφέρουμε όλες. Φυσικά αυτές οι δράσεις είναι παραγωγή βίας. Η λύση ευτυχώς ήρθε από την κυβέρνηση. Η λέσχη πρέπει να κλείσει έτσι ώστε να σταματήσει να αναθρέφει δολοφόνους του Φιλόπουλου,του Άλκη, του Μιχάλη μας και άλλων παιδιών που χάθηκαν άδικα.

Εμείς σαν δ.σ. είμαστε υποχρεωμένοι να σεβαστούμε το νόμο που θα δημιουργηθεί και θα κλείσουμε τις πόρτες της λέσχης. Θα γυρίσουμε λοιπόν στην εποχή πριν το 2011 όπου πηγαίναμε στις καφετέριες μαζί με φιλάθλους όλων των ομάδων. Εάν ανατρέξουμε πίσω θα θυμηθούμε ότι για αυτόν το λόγο δημιουργήσαμε αυτό το χώρο για να μην ακούμε τα σχόλια στις καφετέριες του κάθε φιλάθλου.
Υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας έτσι ώστε να βρεθεί λύση.
Δεν λέμε αντίο λέμε στο επανιδείν.

Λέσχη Φίλων ΑΕΚ Ρεθύμνου 

Με ρίζα από την Πόλη και παππού αθλητή της πρώτης ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ δεν θα μπορούσα παρά να είμαι παράφορα ερωτευμένος μαζί της

Continue Reading
Advertisement