Απίθανο; Τίποτα δεν είναι απίθανο στην ΑΕΚ!!!

0

Α… δεν τελειώνει το έργο… δυστυχώς! Μετά και το χθεσινό ρεπορτάζ για τα χάλια ΚΑΙ του γυναικείου βόλεϊ, επικοινώνησε μαζί μας άνθρωπος που ξέρει πράγματα και μας μετέφερε μια εξίσου (ενδεχομένως και χειρότερη…) εικόνα στις Ακαδημίες Βόλεϊ της Ένωσης.

Εκδιώχτηκαν κάποια παιδιά χωρίς λόγο και αιτία… Ή μάλλον ο λόγος ήταν ότι κάποιοι έβλεπαν την κατάσταση, “σημείωναν” τι γίνεται και αντιδρούσαν.
Όποιοι αντιδρούσαν έχασαν λοιπόν τη λαλιά τους και το κυριότερο τιμωρήθηκαν τα παιδιά τους, που ξαφνικά ΔΕΝ έκαναν για την ΑΕΚ!
Μιλάμε για παιδιά και όχι ολοκληρωμένους αθλητές. Μιλάμε για παιδιά που έχουν πάντα (με το νόμο της φύσης) τεράστιες δυνατότητες εξέλιξης.

Μετά την εκδίωξη κάποιων “ανίκανων” παιδιών, οι ικανοί… δεν έφεραν ούτε μισό ταλέντο! Κανένας ελπιδοφόρος μικρός ή μικρή…
Παράλληλα σταμάτησε η συνεργασία με το Ιόνιο, μια συνεργασία που είχε ξεκινήσει πέρυσι και είχε αποφέρει στην ομάδα 2 κορίτσια της Εθνικής ομάδας με υποτροφίες!

Το χειρότερο; Στις ακαδημίες των κοριτσιών (δεν λέμε ηλικίες… για να μην μπερδέψουμε) έφυγε ένα τεράστιο ταλέντο, μια κοπέλα βαμμένη ΑΕΚ… και την “τσίμπησε” με τη μια ο Ολυμπιακός!

Το πιο ωραίο; Ξέχασαν άκουσον άκουσον να δηλώσουν συμμετοχή στα πρωταθλήματα Κορασίδων και Νεανίδων και έτρεχαν να δηλώσουν εκπρόθεσμα και με παρακάλια. Αν δεν γινόταν αυτή η “παράκαμψη” θα είχε πρόβλημα η συμμετοχή της Γυνακείας ομάδας Βόλεϊ στο πρωτάθλημα της Α2! Απίθανο; Τίποτα δεν είναι απίθανο στην ΑΕΚ!!!

Η Ομοσπονδία τελικά δέχθηκε τις εκπρόθεσμες συμμετοχές, αλλά ανάγκασε την ΑΕΚ για να πάρει το πράσινο φως να πληρώσει πρόστιμα… Λεφτά από το πουθενά δηλαδή, επειδή ξεχάστηκαν… οι υπεύθυνοι. Τι ξέχασαν; Τίποτα σοβαρό μωρέ… Να δηλώσουν τις ομάδες στα πρωταθλήματα!

Νίκος Αγγελίδης


Comments are closed.