ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

EDITORIALS

Από την ΑΝΑΣΤΡΟΦΗ… στα ΑΝΤΙΝΤΟΠΙΝΓΚ ΤΕΣΤ

Published

on

Είναι τόσο ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ φορμαρισμένη αυτή η ΑΕΚ που στέλνουν στα Σπάτα ιατρικό κλιμάκιο του ΕΟΚΑΝ για αντιντόπινγκ τεστ ή κάποιοι κάποιοι ψάχνονται για αφορμές και φασαρίες επειδή η ήττα πλησιάζει;


Το περίεργο είναι ότι ένα αντιντόπινγκ τεστ είχε γίνει πριν το ματς με τους γαύρους στο «Καραϊσκάκης» και τώρα πάλι πριν το ματς με τους γαύρους στην OPAP ARENA την Κυριακή.
Το κυρίως πιάτο, βρωμάει γαυρίλα ala’ marinaken εδώ πέρα, με επίστρωση υπουργικής σάλτσας και sauce karapaparen. Ίσως στο τέλος του γεύματος να έρθει στο τραπέζι γλυκό κουταλιού ala’ alafouzen σε σχήμα τριφυλλιού.
Και αφού χορτάσουν… μετά την ήττα θα τους κάτσει στο στομάχι η σπεσιαλιτέ. Εκεί δε θα βοηθήσει ούτε η σόδα, ούτε η coca cola zero.
Στείλατε τον ΕΟΚΑΝ για το αντιντόπινγκ τεστ (δεν υπάρχει κανένα μα κανένα πρόβλημα) και θα σας περιμένει στην OPAP ARENA κλιμάκιο για pap-test και test-κυήσεως. Μετά το ματς μια β-χοριακή γοναδοτροπίνη για να επιβεβαιωθεί το γκάστρωμα.
Από την αναστροφή στο ντόπινγκ… και μετά τα τεστ ένας Θεός κατέχει ήντα θα γενεί.

-κιτρινόμαυρο νυστέρι-

Με ρίζα από την Πόλη και παππού αθλητή της πρώτης ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ δεν θα μπορούσα παρά να είμαι παράφορα ερωτευμένος μαζί της

Continue Reading
Advertisement